Λέγαμε και γράφαμε αρκετές φορές, για το αρνητικό σερί που έτρεχε η Ανόρθωση, που δεν μπορούσε να «κολλήσει» δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Να όμως που έσπασε αυτό το αρνητικό σερί και η «Κυρία» έχει την ευκαιρία να το διευρύνει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Αν και γνωρίζουν από πρώτο χέρι και ειδικότερα ο Τιμούρ Κετσπάγια ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ ελλοχεύει κινδύνους, παράλληλα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του, ότι μπορούν να σημειώσουν τρίτη σερί επιτυχία.
Τελευταία φορά που έκανε κάτι τέτοιο η Ανόρθωση, ήταν πέρσι, αρχές Ιανουαρίου. Όταν την ήττα στο Τσίρειο από τον Απόλλωνα, διαδέχθηκαν τρεις σερί νίκες. Αρχικά νίκησε με 1-0 τον Εθνικό εντός έδρας (6/1) και ακολούθησε το «διπλό επί του Ολυμπιακού με 3-0 (11/1) αλλά και η νίκη στο βαρωσιώτικο ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «ΠΑΠ» με 2-0.
Στο σήμερα, η «Κυρία» μετράει δύο νίκες με 1-0 επί της Ομόνοιας και της Πάφου και έχει την ευκαιρία να διευρύνει το σερί της, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της όπως και πέρσι. Ένα διαφορετικό και επιπλέον κίνητρο για τον γεωργιανό προπονητή και τους παίκτες του.
Πέρσι, επίσης, στο δεύτερο από τα τρία ματς στη σειρά (σ.σ. ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό), σκόραρε και ήταν εκ των κορυφαίων ο Καλτσάς. Πράγμα που συνέβη και σε αυτή τη σειρά αγώνων (σ.σ. με την Πάφο), εάν καταφέρει η Ανόρθωση να υλοποιήσει τα πιο πάνω. Το λες… και σύμπτωση, φτάνει να επιτύχουν τον σκοπό τους, οι παίκτες της βαρωσιώτικης ομάδας…

Κύπρος Εγγλέζος