Η επόμενη της ήττας από τον Ολυμπιακό είναι δύσκολη στην Ανόρθωση, όχι μόνο λόγω του αποτυχημένου αποτελέσματος, αλλά κυρίως για τα όσα ακολούθησαν. Τόσο ο Τιμούρ Κετσπάγια όσο και η διοίκηση θα προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες, οι οποίες διαχωρίζονται ως εξής:
ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ: Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Λάφερτι. Ο Βορειοϊρλανδός έχει τεθεί εκτός πλάνων και δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Εντούτοις, δεν θα αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα. Ούτε ο Λάφερτι, ούτε ο οποιοσδήποτε βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου (Μπουσουλάτζιτς, Νινούα κι όχι μόνο…).
Είναι γεγονός ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ο Πόποβιτς δεν δικαίωσε ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες, όμως έχει κλειστό διετές συμβόλαιο και είναι συνάμα από τους πιο υψηλόμισθους στο ρόστερ. Δύσκολα θα πει το «ναι» για να αποχωρήσει.
Λόγω του ότι ο Τιμούρ αναφέρεται σε επαναλαμβανόμενα αμυντικά λάθη, είναι λογικό το μυαλό των περισσοτέρων να πάει στους Ρισβάνη και Αραγιούρι. Μέχρις στιγμής όμως, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για τους δύο τελευταίους, ούτε ο Γεωργιανός τεχνικός έδωσε… εντολή να αποχωρήσει κάποιος εκ των δύο. Προς το παρόν τουλάχιστον. Φαίνεται όμως ότι η Ανόρθωση θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό τον Ιανουάριο…
ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Η προσπάθεια από την πλευρά της διοίκησης είναι να πέσουν οι τόνοι. Το κλίμα είναι… βαρύ κι αυτό που επιχειρείται αυτή τη στιγμή είναι να επέλθει η ηρεμία στα αποδυτήρια. Δεν είναι εύκολο και για κάτι τέτοιο θα βοηθήσει μόνο ο χρόνος και τα αποτελέσματα. Δεν θα υπάρξει καμία επίσημη τοποθέτηση στις επόμενες μέρες, γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Ανδρέας Βεντούρης