Σε μια ομάδα πάντα χρειάζεται να έχεις και ένα ποδοσφαιριστή με τσαμπουκά με την καλή έννοια, ένα παίκτη που να δίνει ύψος και κύρος στην μεσαία γραμμή. Ο λεγόμενος στυλοβάτης και ο ποδοσφαιριστής που μπορεί ο προπονητής, να στηριχτεί πάνω του. Η ΑΕΛ έχει την τύχη να έχει στο ρόστερ της ένα ποδοσφαιριστή με τα πιο πάνω προσόντα.

Ο Σλόποταν Μεντόγεβιτς είναι ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής που έχει την εμπειρία και την δυνατότητα να ηγηθεί στην μεσαία γραμμή της ομάδας. Ο Σέρβος δεν μασάει όπως λέμε ποδοσφαιρικά και είναι από τους ποδοσφαιριστές που χαίρονται να έχουν οι προπονητές στην διάθεση τους. Βασικότατο μέλος της ομάδας από την μέρα που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο και με ένα βιογραφικό που δύσκολα βρίσκεις στην θέση που αγωνίζεται.

Είναι απολύτως κατανοητό γιατί ο Ντούσαν Κέρκεζ τον εμπιστεύεται πλήρως αφού η παρουσία του Σέρβου στην ενδεκάδα της ομάδας είναι απαραίτητη. Η ΑΕΛ θα χρειαστεί τον καλό Μεντόγεβιτς τώρα στην προσπάθεια της για νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θέλοντας να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Αριστείδου Μιχαήλ