Τρίτο σερί παιχνίδι που δεν σκοράρει, τέταρτο που δεν κερδίζει η ΑΕΛ, που ανέβηκε μεν στους 12 βαθμούς όμως παραμένει αρκετά μακριά από τις προπορευόμενες ομάδες.
Ναι μεν, είναι αρκετές οι ομάδες που χάνουν βαθμούς, όμως το παιχνίδι στο Μακάρειο ήταν must win για την ομάδα της Λεμεσού. Η δυστοκία στην επίθεση όμως, οι λάθος επιλογές στην τελική πάσα, δεν της έδωσαν αυτό το ένα γκολ, που όπως δήλωσε και στη διάσκεψη τύπου ο Ντούσαν Κέρκεζ, ίσως να ήταν και αρκετό. Την ίδια ώρα, δεχόταν με σχετική ευκολία φάσεις η εστία του Βοζίνια, που μία με τις επεμβάσεις του, αλλά και με την αστοχία των γηπεδούχων, διατήρησε το μηδέν μετά το παιχνίδι κόντρα στην Πάφος FC. Που αν μη τι άλλο, είναι ένα από τα θετικά της αναμέτρησης.
«Σίγουρα υπάρχει θέμα ψυχολογίας. Δεν είναι εύκολο να διορθώσεις πολλά πράγματα. Αλλά ναι με μια νίκη μπορούν να αλλάξουν πολλά», σημείωσε επίσης ο Βόσνιος τεχνικός.
Έτσι είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο και αφουγκραζόμαστε τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση ο Ντούσαν, όμως κάτι πρέπει να αλλάξει επιθετικά. Αν και στο παιχνίδι στο Μακάρειο προσπάθησε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Η είσοδος των Μαΐντεβατς και Μάζουρεκ έκαναν πιο επιθετική την ΑΕΛ όμως κάτι έλειπε. Ακόμα και με την είσοδο του Τσάβες, δεν μπορούσε να βρει τις κατάλληλες συνθήκες για να φτάσει στο ζητούμενο. Είτε είναι θέμα ψυχολογίας, είτε είναι θέμα τελικής προσπάθειας-αποφάσεων, πρέπει να βελτιωθεί, να βρει την ψυχολογία που χρειάζεται που θα της δώσει την απαραίτητη ώθηση, διότι ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη αγωνιστική.

Κύπρος Εγγλέζος