Το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ, κλήθηκε να σχολιάσει μιλώντας στο balla, ο Άγγελος Ευθυμίου. Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, μας είπε από τη δική του οπτική πως είδε το ντέρμπι. Η ΑΕΚ που αδικείται από το αποτέλεσμα, ο Ρομό που ξεχώρισε και η δουλειά του Σωφρόνη.
«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η ΑΕΚ αδικείται από το αποτέλεσμα, της συνολικής παρουσίας του αγώνα. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, βρήκε χώρους και ευκαιρίες όμως δεν τις αξιοποίησε. Το ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα ο Σωφρόνης, διαχειρίστηκε πολύ σωστά το β’ ημίχρονο. Έκανε κάποιες αλλαγές, βοήθησε την ομάδα του να ισορροπήσει και στάθηκε καλύτερα στην συνέχεια. Βλέπουμε ένα ΑΠΟΕΛ στα τελευταία παιχνίδια να ανεβάζει απόδοση και να παίρνει αποτελέσματα. Αν συνεχίσει έτσι θα ανέβει αρκετά. Από την άλλη η ΑΕΚ βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι ότι είναι άξια να παλέψει για το πρωτάθλημα». 
Για τον ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε από το ντέρμπι: «Αυτός που ξεχώρισα ήταν ο Ρομό. Ήταν άτυχος. Δημιούργησε χώρους στον αγώνα, βρήκε ευκαιρίες όμως δεν σκόραρε. Αυτό ήταν που του έλειπε, το γκολ. Και πιστεύω ότι τον αδίκησε η μπάλα. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και φάνηκε με το ΑΠΟΕΛ η ποιότητά του».
Για το ΑΠΟΕΛ που έφυγε χωρίς να ηττηθεί από μία δύσκολη έδρα: «Τα δύσκολα πέρασαν για το ΑΠΟΕΛ, μόνο μπροστά μπορεί να κοιτάζει από εδώ και έπειτα. Άρχισε να φαίνεται και η δουλειά του Σωφρόνη που μετά τις δύο ήττες, έχει βρει την ισορροπία και αρχίζει να χτίζει νοοτροπία στην ομάδα».

Κύπρος Εγγλέζος