Ο Άγγελος Ευθυμίου, μιλώντας στο balla σχολίασε και την πορεία της ΑΕΛ, αλλά και των Άρη και Ολυμπιακού που δείχνουν ικανές να μπουν στην 6άδα.
Αναλυτικά όσα μας ανέφερε:
«Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε διαφορετική την ΑΕΛ με τον Ντούσαν. Ξέρουμε ότι είναι πολύ καλός προπονητής και ξέρουμε ότι κάνει εξαιρετική δουλειά. Προσπαθώ να δω και να καταλάβω τι πήγε λάθος. Δεν ξέρω τι είναι. Ίσως να είναι ο προγραμματισμός και οι παίκτες που ήρθαν να μην μπόρεσαν να προσαρμοστούν. Ίσως να μην βγαίνει το πλάνο. Δεν ξέρω, πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω».
Για τον Άρη και τον Ολυμπιακό αν μπορούν να μπουν στην 6άδα: «Δεν βλέπω τρόπο τρόπο να μην μπει 6άδα ο Άρης. Θεωρώ ότι 100% θα είναι στην πρώτη 6άδα. Με τον τρόπο που παίζει, θα είναι στην πρώτη 6άδα. Για τον Ολυμπιακό είμαι επιφυλακτικός, θα δούμε πως θα πάει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι καλή ομάδα και δείχνει ότι είναι εκεί. Νίκησε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, άρα δεν μπορείς να τον ξεγράψεις. Με αυτά τα δεδομένα, κάποια ή κάποιες από το BIG-6 θα μείνουν εκτός. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούν κάποιες ομάδες για να είναι στην 6άδα».

Κύπρος Εγγλέζος