Η κατηφορική πορεία όχι μόνο συνεχίζεται, παρά μόνο, φαίνεται να είναι χωρίς τέλος για την ομάδα της ΑΕΛ.
Συμπλήρωσε 5 αγώνες χωρίς νίκη στους οποίους μάλιστα πήρε μόλις δύο βαθμούς με τις εκτός έδρας ισοπαλίες με τον Εθνικό και τη Δόξα.
Μέτρησε από την άλλη τρεις ήττες από τον Άρη, το ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ. Μετά από 10 αγώνες, η ομάδα του Κέρκεζ είναι στην 8η θέση με μόλις 12 βαθμούς και πολύ μακριά από τον στόχο της, να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Συνολικά, απέχει 12 βαθμούς από την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα!. Μία εξέλιξη που προβληματίζει, ειδικά τη διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους που επένδυσε στην ομάδα αλλά την βλέπει να μην μπορεί να επιστρέψει αυτή την επένδυση.
Αναφορικά με τον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ εκφράζονται παράπονα για την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα από τον διαιτητή Γιώργο Νικολάου. Ειδικά στην φάση του 16′, όταν υπέδειξε το πέναλτι και άλλαξε την απόφαση του.
Το ζητούμενο όμως για την ομάδα είναι ότι έχει χάσει τεράστιο βαθμολογικό έδαφος και πλέον ο στόχος είναι να προλάβει την πρώτη 6άδα.
Μπορεί να γίνει προσπάθεια στο γήπεδο, όμως είναι έκδηλες οι αδυναμίες, ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης. Θυμίζουμε ότι δεν σκόραρε με τον Άρη, με το ΑΠΟΕΛ, με την Δόξα και με την ΑΕΚ. Τέσσερα σερί παιχνίδια δείχνουν το μεγάλο πρόβλημα.