Φωτιά στον 2ο όμιλο έβαλε η Μίλαν. Η οποία έκανε τεράστια νίκη (0-1) μέσα στη Μαδρίτη με γκολ του Μεσία στο 87’ και πλέον όλα είναι ανοιχτά στον όμιλο. Φυσικά όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όπου παίζουν Μίλαν – Λίβερπουλ και Πόρτο – Ατλέτικο! Η Μίλαν είναι στους 4 πόντους όσους έχει και η Ατέτικο, ενώ στους 5 είναι η Πόρτο.

Κλειστό ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο στη Μαδρίτη. Η κατοχή ήταν στο44%-56% υπέρ της Μίλαν, χωρίς όμως να έχουμε τη μεγάλη φάση. Κάποιες καλές στιγμές είχε και η Ατλέτικο και η Μίλαν. Στο 50’ η Ατλέτικο απείλησε με τον Καράσκο. Η Μίλαν πήρε τα ηνία του αγώνα στη συνέχεια και είχε την κατοχή χωρίς όμως τη μεγάλη ευκαιρία. Αντίθετα η Ατλέτικο απείλησε στο 75’ με δυνατό σουτ του Ντε Πολ, ενώ στο 86’ ήρθε η απάντηση με το τετ-α-τετ του Ιμπραΐμοβιτς, όπου ο Όμπλακ του είπε οχι. Η Μιλαν βρήκε το χρυσό γκολ που έψαχνε στο 87’ όταν ο Κεσι σέντραρε και ο Μεσίας με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1!

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χιμένες, Ερμόσο (64’ Λόντι), Σάβιτς, Γιορέντε, Καρασκό, Κόκε, Ντε Πολ (77’ Βρσάλικο), Λεμάρ (64’ Κορέα), Σουάρες (77’ Κούνια), Γκριεζμάν (81′ Κοντογκμπιά).

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Κίερ, Καλουλού (65’ Φλορέντσι), Ερναντές, Ρομανιόλι, Τονάλι (65’ Μπακαγιόκο), Κεσί, Μπραΐμ Ντίαθ (78′ Μπενασέρ), Σαλεμάκερς, Κρούνιτς (65’ Μεσίας), Ζιρού (66’ Ιμπραΐμοβιτς).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ