Ο ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε με 5-0 τον Άρη μέσα στο Κλ. Βικελίδης και τον… έβαλε στο Στο big… 5 που τόσο ονειρευόταν ο πρόεδρός του! Πάρτι έκαναν οι Ηπειρώτες. Έντονες οι αποδοκιμασίες από τους φίλους του Άρη σε κάθε πάσα που άλλαζαν οι παίκτες του Άκη Μάντζιου. Στην 4η θέση και στους 16 βαθμούς οι Ηπειρώτες.

Ο ΠΑΣ έπιασε… στον ύπνο τον Άρη. Στο 5ο λεπτό έκανε το 0-1. Ο Κουέστα δεν αντέδρασε καλά στη κεφαλιά του Σνάιντερ και οι Ηπειρώτες άνοιξαν το σκορ. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν συνήλθε από το… χτύπημα. Και δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση. Και στο 35′ έγινε το 0-2. Ο Μιλιντσεάνου βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Κουέστα και τον νίκησε. Μοναδική αξιόλογη φάση για τον Άρη στα πρώτα 45 λεπτά, ένα σουτ του Ιτούρμπε μέσα από την περιοχή που δεν βρήκε όμως στόχο.

Με γκολ.. από τα αποδυτήρια -σχεδόν – για τον ΠΑΣ ξεκίνησε και το β’ μέρος. Απίθανο σκάψιμο της μπάλας του Περέα, «κρέμασε» τον Κουέστα στο 54′ και έκανε το 0-3. Ο Άρης στο 61′ έχασε τρομερή ευκαιρία με τον Καμαρά να δείξει σημάδια ζωής. Ο Λοντίγκιν σταμάτησε την κεφαλιά του έμπειρου επιθετικού εξ επαφής και κράτησε το 0-3. Ο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του στο 71′. Μετά από χρήση του VAR, δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ. Ο Εραμούσπε το μετέτρεψε σε γκολ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Οι φίλαθλοι του Άρη άρχισαν να αποδοκιμάζουν τους παίκτες του Άκη Μάντζιου, ενώ άλλοι άρχισαν να φεύγουν. Και έχασαν και το πέμπτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα τους στο 85′ από τον Μορέιρα με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΡΗΣ (Ά. Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς(46′ Σάσα), Μπράμπετς, Δεληζήσης, Γκάνεα, Τζέγκο(54′ Μάνος), Εντιαγιέ, Γκαρσία, Ιτούρμπε(46′ Μαντσίνι), Γκάμα, Καμαρά

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Η. Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας(82′ Παντελάκης), Πέερσμαν, Καραχάλιος(82′ Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι(82′ Οικονόμπουλος), Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου(62′ Μορέιρα), Περέα