Η Γουέστ Χαμ πήγε στο «Μολινό» όντας στην 3η θέση της βαθμολογείς κα προερχόμενη από τέσσερις σερί νίκες. Ωστόσο η Γουλβς την κέρδισε με 1-0 και τις έβαλε δύσκολα στη μάχη που δίνει για το σεντόνι.

Στο 10ο λεπτό το σουτ του Κρέσγουελ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 12’ ο Σα έσωσε μετά από σουτ του Σούτσεκ και στο 28΄τι σουτ του Σεμέδο έξυσε το δοκάρι του Φαμπιάνσκι.

Στο 34’ ο Φαμπιάνσκι έσωσε μετά από μακρινό σουτ του Μουτίνιο και στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Σάις έφυγε έξω και στο 43’ η Γουέστ Χαμ σκόραρε με κεφαλιά του Ζουμά αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Στο 48’ ο Φαμπιάνσκι απομάκρυνε χαμηλά το σουτ του Ποντένσε, ενώ στο 55’ ο Πολωνός νίκησε και πάλι τον Ποντένσε. Όμως στο 58’ ο Ποντένσε έβγαλε έξω στον Χιμένες που με πανέμορφο πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής, έκανε το 1-0.

Στο 67’ το σουτ του Αντόνιο πέρασε μόλις έξω όπως κι εκείνο στο 70’ και στο 87’ η κεφαλιά του Κίλμαν έξυσε τα δοκάρια της Γουέστ Χαμ.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Αΐτ Νουρί, Σεμέδο, Κόαντι, Κίλμαν, Σάις, Μουτίνιο, Νέβες, Ποντένσε, Χουάνγκ, Χιμένες

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Τζόνσον, Ζουμά, Ντόουσον, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς (59’ Λαντσίνι), Μπενραχμά (72’ Γιαρμολένκο), Μπόουεν (72’ Βλάσιτς), Αντόνιο