Η πρωινή προπόνησης την Τρίτη στον Αρχάγγελο, έστειλε μηνύματα για το αγωνιστικό σκηνικό, εν όψει ΑΕΚ.
Παρόλο ότι υπάρχει χρόνος και συγκεκριμένα πέντε ακόμα προπονήσεις, εντούτοις φαίνεται σε σχέση με τον αγώνα εναντίον της ΑΕΛ, να προκύπτουν δύο επιστροφές παικτών και ο λόγος για τους Τόμας Ντε Βινσέντι και Πάρη Πολυκάρπου.
Ο Αργεντινός, έβγαλε φουλ το πρόγραμμα και εκτός απροόπτου θα είναι στον πάγκο, όπως και ο Πολυκάρπου ο οποίος έπαιξε και ένα ημίχρονο, στο φιλικό με τον Αχυρώνα.
Το ερωτηματικό, ακούει στο όνομα Ντογκαλά. Έκανε ατομικό τρέξιμο, αποφεύγοντας να μπει με την ομάδα. Ενδεχομένως να δοκιμάσει Τετάρτη ή Πέμπτη να μπει φουλ και αν τα καταφέρει, τότε με της σειρά του, θα πάει στην Αρένα.
Δεν έχουν πιθανότητες να προλάβουν την ΑΕΚ, τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Ντανίλο, ο Μάγκλιτσα και ο Νταουσβίλι. Οι δύο πρώτοι δεν προπονήθηκαν με την ομάδα και έμειναν απλά στο ατομικό τρέξιμο, ενώ ο Γεωργιανός, δεν βγαίνει καν στο γήπεδο.
Ντανίλο και Μάγκλιτσα, αναμένεται να προλάβουν το ντέρμπι με την Ομόνοια για το οποίο είναι αμφίβολος ο Νταουσβίλι, ο οποίος υποφέρει από τον τραυματισμό στον τένοντα.
Από την προπόνηση της Τρίτης, απουσίασε (λόγω Εθνικής Γεωργίας) ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Αναμένεται να είναι παρών στην προπόνηση της Τετάρτης και θα είναι στη διάθεση του προπονητή για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας.