Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Φινλανδία με 3-1 μέσα στη Βοσνία, ανέβηκε στη 2η θέση και πλέον έχει την τύχη στα χέρια της. Αλλαγή πέρασε στο 80′ ο Αραγιούρι της Ανόρθωσης, στον πάγκο έμεινε ο Βαλακάρι της Πάφου.
Στο 12ο λεπτό το στο του Πιάνιτς από ιδανικό σημείο, πέρασε μόλις έξω ενώ στο 23’ η Φινλανδία κέρδισε πέναλτι για χέρι του Πιάνιτς. Ο Πούκι το εκτέλεσε αλλά ο Σέχιτς του είπε όχι και κράτησε το μηδέν. Ωστόσο στο 29ο λεπτό οι Φινλανδοί άλλαξαν όμορφα, ο Πούκι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Φορς εξ επαφής έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Ωστόσο στο 37ο λεπτό η Φινλανδία έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ραϊτάλα και στο 43’ ο Χραντέτσκι είπε όχι σε σουτ του Αχμέντχοντζιτς.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Φινλανδία μπήκε καλά στην επανάληψη και στο 51’ ο Πούκι γύρισε από δεξιά με το κεφάλι στον Βαϊσάνεν, ο οποίος έστρωσε στον Λουντ κι εκείνος με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 0-2.
Στο 70ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόιακ, ο Μέναλο με προβολή έκανε το 1-2 αλλά στο 73’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουντ, ο Ο’Σόνεσι πετάχτηκε μόνος στην καρδιά της άμυνας των Βόσνιων και πλάσαρε για το 1-3.

ΒΟΣΝΙΑ: Σέχιτς, Σανιτσάνιν, Τσίβιτς, Αχμέντχοντζιτς, Χαντζιαχμέτοβιτς (56’ Πρτσιτς), Κολάσινατς (39’ Ντεμίροβιτς), Πιάνιτς (66’ Σούσιτς), Τσίμιροτ (56’ Γκόιακ), Στεφάνοβτς, Πρέβλιακ, Κρούνιτς (67’ Μέναλο)

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χραντέτσκι, Χαμαλάινεν, Ο’Σόνεσι, Βαϊσάνεν, Ιβάνοβ (80’ Αραγιούρι), Ραϊτάλα, Σίλερ, Καμαρά, Λουντ (76’ Ούρονεν), Φορς (46’ Νίσιλα), Πούκι (80’ Γένσεν)