Ο προπονητής της Δόξας Κώστας Σακκάς μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και αναφέρθηκε στην ομάδα του, στο παιχνίδι με την ΑΕΛ αλλά και στην Εθνική ομάδα.
Κάνει καλά παιχνίδια αλλά δεν παίρνει νίκες η Δόξα κύριε Σακκά:
«Κάνουμε καλά παιχνίδι αλλά μας απογοητεύει η συγκομιδή βαθμών».
Είχατε και αρκετές απουσίες κόντρα στον Απόλλωνα:
«Αποφασίσαμε όσοι είχαν κάρτες να τις εκτίσουν σε αυτό το παιχνίδι ώστε στα επόμενα παιχνίδια στην έδρα μας να τους έχουμε όλους εκτός των τραυματιών. Κάποια προβλήματα υπάρχουν όπως του Εμπραλίτζε και του Χάρη Κυριάκου. Ο Σαντίκ είχε ένα πρόβλημα και επιστρέφει. Όλοι θα είναι μέσα εκτός ο Εμπραλίτζε και ο Κυριάκου που θα μείνουν αρκετό καιρό εκτός. Ειδικά ο Χάρης έχει πρόβλημα που θα μείνει έξω αρκετό διάστημα»
Ο Εμπραλίτζε πότε θα μπει στην ομάδα; «Πήραμε το «ΟΚ» ώστε την Παρασκευή να αρχίσει να μπαίνει στις προπονήσεις».
Προγραμματίσατε φιλικό στην διακοπή; «Ναι θα παίξουμε Παρασκευή με την Καρμιώτισσα».
Έχετε και ποδοσφαιριστές στις Εθνικές ομάδες: «Υπάρχουν τέσσερις διεθνείς, ο Καραμανώλης με την Ελπίδων της Κύπρου, οι Τιτζιανί και Αντενόν με το Μπενίν και ο Σισκόφσκι με τα Σκόπια»
Συμπλήρωσε έξι κίτρινες κάρτες ο Κοβάσεβιτς; «Θα εκτίσει την ποινή του με την ΑΕΛ».
Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, ένα παιχνίδι στο γήπεδο στο οποίο θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει αν είμαστε δυνατοί και προσεκτικοί για να έχουμε βαθμολογικό κέρδος και γιατί όχι να μην πάρουμε και τη νίκη».
Για την Εθνική; Ποια η άποψη σας; Έχουμε δύσκολο έργο με Ρωσία και Σλοβενία:  «Έτσι όπως τα κάναμε είναι όλα δύσκολα. Μίλησα ξανά όταν άρχισε η νέα προσπάθεια και φάνηκε ότι κάτι καλό θα μπορούσαμε να κάναμε. Στην συνέχεια δεν ξέρω τι έγινε, χάλασε και είμαστε μια ομάδα που εκτός από ένα παιχνίδι τα υπόλοιπα δεν τα παλέψαμε. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους, πρέπει να βάλουμε πιο ψηλούς στόχους. Οι ομάδες μας έχουν Κύπριους, παίζουν Κύπριοι. Για εμένα στην Εθνική πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι των καλύτερων. Εμείς περάσαμε όλους τους Κύπριους από την Εθνική. Είναι σωστό αυτό;».
Θεωρείτε ότι δεν κλήθηκαν κάποιοι που έπρεπε να κληθούν και είναι στην αποστολή παίκτες που δεν έπρεπε να ήταν εκεί; «Ναι, το λέω ξεκάθαρα χωρίς να φοβάμαι για κάτι. Επαναλαμβάνω, να παίζουν οι καλύτεροι των καλύτερων, αυτοί που έχουν χρόνο στις ομάδες τους και έχουν σταθερή απόδοση. Όχι όποιος κάνει δύο παιχνίδια πρέπει να πηγαίνει στην Εθνική. Πρέπει να λαμβάνονται πολλά υπόψην για να μπαίνει κάποιος στην Εθνική να παίξει και να πάρουμε βαθμούς. Στα φιλικά μπορούν να δοκιμαστούν πολλοί».
Δεν είναι θέμα ποιότητας; Θέμα επιπέδου; «Ναι αλλά δεν νομίζω να είμαστε στο επίπεδο που βλέπουμε. Όπου να ναι θα παίζουμε στο αγροτικό των Εθνικών. Το ποδόσφαιρο μας δεν είναι αυτού του επιπέδου. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να έχουμε μόνο καλές ομάδες ή αν θα έχουμε και καλή Εθνική. Μειώνοντας τις ομάδες παίζουν λιγότεροι Κύπριοι. Αν δεν το καταλάβουμε βαδίζουμε λάθος. Με το να έχουμε 10 και 12 ομάδες θα τρέξουν να φέρουν ξένους και δεν θα παίζουν οι Κύπριοι που έχουν μια συγκεκριμένη δυναμικότητα αλλά όχι αυτήν που βλέπουμε στην Εθνική. Να ακούσουν κάποια στιγμή και τους προπονητές. Δεν λέω να ακούσουν μόνο τον Κώστα Σακκά».