ΑΠΟΛΛΩΝ: Αυτά ήταν τα… κέρδη από το φιλικό…
Α' Κατηγορία

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αυτά ήταν τα… κέρδη από το φιλικό…

Καθόλου τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι στον Απόλλωνα επέλεξαν να δώσουν φιλικό παιχνίδι μέσα στην διακοπή. Το παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου ήταν σημαντικό για πολλούς λόγους.
Ο πρώτος είναι ότι διατηρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Ο δεύτερος ότι πήραν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν πολύ μέχρι σήμερα και ο Τσόρνιγκερ θέλει να τους έχει όσο το δυνατόν πιο έτοιμους καθώς ξέρει ότι κάποια στιγμή θα χρειαστούν όλοι. Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται ο νεαρός τερματοφύλακας Ντούριν που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λούκα Στορ που ήταν βασικός και έπαιξε σε όλο το 90λεπτο, ο Μαλεκκίδης ο οποίος έπαιξε επίσης σε ολόκληρο το παιχνίδι όπως και κάποιοι νεαροί.
Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με τον Τζουμ ο οποίος προορίζεται για βασικός κόντρα στην ΠΑΕΕΚ σαν αντί-Χάμπος και χρειαζόταν επιπλέον αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Ο Τσόρνιγκερ τον χρησιμοποίησε για 71 λεπτά.
Το ίδιο ισχύει και για τον Βουκασίν Γιοβάνοβιτς ο οποίος έπαιξε σε όλο το παιχνίδι. Ήταν πολύ καλός κόντρα στην Δόξα και η 90λεπτη συμμετοχή του στο φιλικό θα τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια να δέσει με τους υπόλοιπους.
Ήταν σημαντικό το φιλικό και για τον Αλεσάμι ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αγωνίστηκε για 26 λεπτά σαν αλλαγή, πήρε αγωνιστικά λεπτά στα πόδια και θα φουλάρει για να είναι 100% έτοιμος μέχρι και το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ.

Χρίστος Χρίστου

Related posts