Συναρπαστικό πρωτάθλημα εξελίσσεται στη Β’ κατηγορία όπου πέφτουν κορμιά για τα πολυπόθητα εισιτήρια της ανόδου. Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει τον τίτλο; Ο Stoiximan έχει τις καλύτερες αποδόσεις και για τον πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας!

Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα ματς στην Κύπρο και στα μεγάλα ευρωπαϊκά και όχι μόνο πρωταθλήματα με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out! Και όχι μόνο! Προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως αυτό που αφορά στον επόμενο πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας!

Σύμφωνα με τις αποδόσεις του Stoiximan, η Ένωση Νέων Παραλιμνίων είναι το φαβορί για τον τίτλο με απόδοση 2.00 και ακολουθεί η Νέα Σαλαμίνα με απόδοση 3.50. Μετά θα βρείτε τον Ερμή και την Καρμιώτισσα στο 7.00, ενώ η Αλκή έχει απόδοση 9.00. Αν ψάχνετε κάποια «έκπληξη», η Ομόνοια 29ης Μαΐου δίνει 25.00, ο Ονήσιλος 40.00 και ο Ακρίτας Χλώρακας 75.00.

Από εκεί και πέρα ακολουθούν η Αγία Νάπα και η Ολυμπιάδα Λυμπιών στο 100.00, ο Αχυρώνας Λιοπετρίου, η Ομόνοια Αραδίππου και η Π.Ο. Ξυλοτύμπου στο 150.00, η Αναγέννηση και ο Οθέλλος στο 500.00 και τέλος ο ΑΣΙΛ Λύσης στο 1000.00.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις αποδόσεις και ποντάρετε!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.