Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκλεισε τα 40 του χρόνια και παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Μίλαν μιλώντας για τη δύσκολη παιδική ηλικία που πέρασε και το γκέτο που υπάρχει ακόμα μέσα του.


 

Τα 40α του γενέθλια γιόρτασε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που μίλησε στο επίσημο κανάλι της Μίλαν στο Youtube για τη δύσκολη παιδική ηλικία που έζησε αλλά και το γκέτο το οποίο τον σκληραγώγησε χαρακτηρίζοντάς το ως “παράδεισο”. Μάλιστα ο σταρ της Μίλαν παραδέχτηκε πως πλέον είναι η πιο ήσυχη εκδοχή του εαυτού του συγκριτικά με τον Ζλάταν που ήταν σε πιο νεαρή ηλικία.

“Υπάρχει πολύ από το γκέτο μέσα μου. Νομίζω ότι το γκέτο είναι κάτι που με χαρακτηρίζει ακόμα σαν άνθρωπο. Δεν είναι ότι βγαίνω έξω και περπατάω νομίζοντας ότι είμαι κουλ. Είμαι όπως είμαι επειδή μεγάλωσα σε αυτές τις περιοχές και για μένα ήταν ένας παράδεισος. Όπως λέω, ‘μπορείς να βγάλεις ένα αγόρι από το γκέτο αλλά δεν μπορείς να βγάλεις το γκέτο από ένα αγόρι’. Μερικές φορές είναι εμφανές ότι συμπεριφέρομαι σαν κάποιος από αυτές τις περιοχές, αλλά αυτός είμαι”.

Σήμερα είμαι ο πιο ήσυχος Ζλάταν που υπήρξε ποτέ. Κάθε μια στο τόσο όμως, είμαι για λίγο ο παλιός Ζλάταν. Είμαι πιο έμπειρος από ποτέ και για αυτό συμπεριφέρομαι διαφορετικά, τόσο μέσα στο χορτάρι. όσο και εκτός. Δεν χρειάζεται πια να είμαι βιαστικός και να κάνω σαν τρελός πλέον”.

Μάλιστα ο Ιμπραχίμοβιτς παραδέχτηκε ότι αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής πιθανότατα να είχε καταλήξει να είναι ένας κοινός κακοποιός στους δρόμους, κάτι που δεν δίστασε να πει.

“Πιθανότατα να ήμουν ένας κοινός κακοποιός στο δρόμο αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής. Έχω πάρει τηλέφωνο πολλούς παλιούς μου φίλους και δεν έχω λάβει απάντηση. Δεν ξέρω καν αν ζουν πλέον”.