Στην κορυφή επέστρεψε η Τσέλσι που κέρδισε με 1-0 από την έδρα της Μπρέντφορντ. Ωστόσο για να τα καταφέρει έφτυσε αίμα κόντρα σε μια απίθανη Μπρέντφορντ που είχε δοκάρι και είδε τον Μεντί να κατεβάζει ρολά πάμπολλες φορές. Πανέμορφο το γκολ του Τσίλγουελ που έκρινε το ματς.

Στο 23ο λεπτό ο Νόργκααρντ έδωσε με το κεφάλι για τον Εμπεουμό που από κοντά πλάσαρε στο δοκάρι και στο 23’ ο Λουκάκου βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ενώ στο 34’ ο Εμπεουμό έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Μεντί μπλόκαρε.

Στο 39ο λεπτό ο Βέρνερ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά αντί να πλασάρει προσπάθησε να βρει τον Λουκάκου κι έκανε λάθος αλά στο 45+1’ ο Τσίλγουελ με φοβερό σουτ από τα όρια της περιοχής, έκανε το 0-1.

Στο 70ο λεπτό, ο Λουκάκου έχασε απίθανη ευκαιρία εξ επαφής και στο 73’ ο Μεντί έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Τόνεϊ. Στο 75’ ο Εμπουεμό πλάσαρε στο δοκάρι από το ύψος της περιοχής και στο 83’ ο Μεντί έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Γκοντός από δεξιά και στη συνέχεια ο Νόργκααρντ πλάσαρε και ο Τσαλομπά έσωσε στη γραμμή.

Μάλιστα στο 86’ ο Μεντί πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση σε κοντινό σουτ του Γιάνσον και στο 90+3’ είπε όχι και σε φοβερό ψαλιδάκι του Νόργκααρντ.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ραγιά, Ζάνκα, Γιάνσον, Πίνοκ, Χένρι, Νόργκααρντ, Γένσεν, Ονιεκά (66’ Φορς), Τόνεϊ, Κανός (72’ Γκοντός), Εμπεουμό.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τσίλγουελ, Αθπιλικουέτα (89’ Τζέιμς), Σαρ, Κρίστενσεν, Τσαλομπά, Κόβατσιτς (64’ Μάουντ), Καντέ, Λόφτους Τσικ, Βέρνερ, Λουκάκου (77’ Χάβερτς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ