Η τελευταία ποδοσφαιρική εικόνα που έχουμε από τον Μάριο Πεχλιβάνη είναι το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ομόνοια την περασμένη αγωνιστική το οποίο έμελλε να ήταν και το νικητήριο για τον Ολυμπιακό.
Μάριε προέρχεσαι από το γκολ κόντρα στην Ομόνοια που χάρισε τη νίκη στην ομάδα σου:
«Νιώθω χαρούμενος που σκόραρα στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια και είναι ακόμα πιο σημαντικό το γκολ γιατί χάρισε μια μεγάλη νίκη στην ομάδα μας. Ήταν σημαντικό για εμένα να αρχίσω καλά το πρωτάθλημα μετά τον τραυματισμό που πέρασα πέρσι».
Περιέγραψε μας λίγο την φάση;
«Βγήκαμε σε μια αντεπίθεση. Εγώ συνηθίζω να δοκιμάζω το πόδι μου, βρήκα χώρο και εκτέλεσα. Είχα και τύχη και μπήκε το γκολ».
Η αλήθεια είναι ότι κυριαρχήσατε στο παιχνίδι με την Ομόνοια:
«Είχαμε ρυθμό από το ξεκίνημα του αγώνα, είχαμε και κάποια εντυπωσιακά διαστήματα και γενικότερα ήμασταν καλύτεροι από την Ομόνοια και δίκαια πήραμε τη νίκη».
Τι ήταν αυτό το ειδικό που σας είπε ο προπονητής για να προσέξετε σε αυτό το παιχνίδι;
«Μας είπε να προσέξουμε την αριστερή πλευρά της Ομόνοιας με τον Λέζιακς. Ξέραμε ότι συνηθίζει να βγαίνει ψηλά και να δημιουργεί προβλήματα. Εμείς ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή κατά γράμμα και τα καταφέραμε».
Πετύχατε κάτι ιδιαίτερο. Το κάνατε πέρσι, το κάνατε και φέτος. Νικήσατε και το ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια:
 «Είναι αλήθεια αυτό και δεν μπορούν και πολλές ομάδες να το πετύχουν. Το κάναμε και πέρσι και φέτος και είναι σημαντικό για την ομάδα μας καθώς δείχνει αγενώς ότι μεγαλώνει και αφετέρου ότι δεν ήταν πυροτέχνημα η περσινή σεζόν ή τυχαίες οι νίκες μας από την στιγμή που αυτό επαναλαμβάνεται».

Χρίστος Χρίστου