Το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από την τεχνική ηγεσία, απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Οι «πράσινοι» παίρνουν «ανάσες» εν όψει και της δύσκολης συνέχειας που έρχεται μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών, όπου θα έχει να δώσει τέσσερα παιχνίδια σε ένα διάστημα 12 ημερών.
Συγκεκριμένα, μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα εντός (17/10) ακολουθεί το ματς με τη Βασιλεία εκτός (17/10, ECL), η ΠΑΕΕΚ εκτός (25/10) και το ντέρμπι με την Ανόρθωση εντός (29/10). Ένα πρόγραμμα το οποίο μόνο εύκολο δεν θα είναι, αν αναλογιστεί κανείς πως είναι και το ταξίδι στην Ελβετία αλλά και η επιτακτική ανάγκη για επιστροφή στις επιτυχίες.
Ο Χένινγκ Μπεργκ δούλεψε με του ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του στο «Ηλίας Πούλλος» αυτές τις ημέρες και περιμένει την επιστροφή των 15 διεθνων, που στις πρώτες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, οι περισσότεροι κατέγραψαν χρόνο συμμετοχής (Παπουλής, Λοΐζου, Τζιωνής, Κακουλλής, Λανγκ, Ουζόχο κλπ.).
Ο Νορβηγός ετοιμάζει διαφοροποιήσεις εν όψει Απόλλωνα, έχοντας επιπλέον στη διάθεσή του τους Γκόμεθ, Ντίσκερουντ και Μπασιρού, που αμφότεροι αναμένονται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα για το ντέρμπι στο ΓΣΠ.