Με έναν βαθμό σε δύο αναμετρήσεις φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο για την Ομόνοια να προχωρήσει στην Ευρώπη και μοιραία η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.
Έτσι και αλλιώς θα γύριζε ο διακόπτης προς την… Κυπριακή πραγματικότητα αμέσως μετά το παιχνίδι με την Καραμπάχ όποιο και να ήταν το σκορ, πολύ περισσότερο μετά από μια ήττα.
Αν εξαιρέσουμε ένα πολύ καλό 20λεπτο στο α΄ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο μάλιστα σκόραρε, η Ομόνοια έβγαλε αδυναμίες και δεν μπόρεσε σε καμιά περίπτωση να ανταγωνιστεί μια καλύτερη ομάδα που σε κάποια σημεία έδειξε να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο.
Πλέον η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό όπου μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Πάφος FC και την ήττα από Καραμπάχ.
Η αγωνία στρέφεται στον Φουάντ Μπασιρού ο οποίος αποχώρησε τραυματίας και από την στιγμή που είναι μυϊκός ο τραυματισμός του θα είναι πολύ δύσκολο να προλάβει. Αυτό σημαίνει ότι η Ομόνοια… ξεμένει από μέσους καθώς θα είναι δεδομένα εκτός ο τιμωρημένος Γκόμεθ και ο τραυματίας Κούσουλος, ενώ ο Μιξ Ντίσκερουντ επιστρέφει από τραυματισμό που τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.