Σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου πανηγύρισε η Κ19 του Παναθηναϊκού, αφού οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-2 του Ολυμπιακού μέσα στου Ρέντη, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1!
Έτσι, το «τριφύλλι» έφτασε τους 12 βαθμούς, την στιγμή που οι Πειραιώτες έμειναν στους επτά και βλέπουν την κορυφή να απομακρύνεται.
O Φρόκου με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Παπαδούδη για το 0-1, όμως λίγο πριν το ημίχρονο, ο Σπυριδάκης μετά από ωραία συνεργασία με τον Σταμούλη, πλάσαρε ψηλοκρεμαστά για το 1-1. Στο 61′ μάλιστα, ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα (2-1), όταν ο Κουτσίδης κέρδισε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σπυριδάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κλίντμαν.
Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός έβγαλε ψυχικά αποθέματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από σέντρα του Τόρρα, ο Καλοσκάμης πρόλαβε τον Παπαδούδη και έκανε το 2-2. Το κερασάκι στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους, έβαλε στο 87′ ο Τόρρα, όταν μετά από ωραίο γύρισμα του Καλού, έκανε το 2-3!
Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδα, Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Νικολής, Σπυριδάκης, Χρήστου, Σταμούλης, Κασέμι και Καράκουτης.
Παναθηναϊκός: Κλίντμαν, Ζαφείρης, Καρνέσσης, Προδρομίτης, Παυλάκης, Κωστόπουλος, Φρόκου, Καλοσκάμης, Κυριόπουλος, Βολάκης και Μπιλάλ.