Απογοητευτική η εικόνα στις κερκίδες του ΓΣΠ για το ΟλυμπιακόςΟμόνοια. Δεν πήγαν στο γήπεδο οι οπαδοί των «πρασίνων» που ήταν λιγότεροι από δύο χιλιάδες, ενώ γύρω στους 500 ήταν οι φίλοι των «μαυροπρασίνων».
Τα εισιτήρια (συνολικά) δεν ξεπέρασαν τις 2 χιλιάδες με τον Ολυμπιακό να μην έχει την καλύτερη οικονομική συγκομιδή, σε αγώνα που γινόταν πρόβλεψη για περίπου 5 χιλιάδες εισιτήρια!
Βασικά, χάθηκε το πρώτο μεγάλο εμπορικό παιχνίδι της σεζόν, το οποίο όμως, η ομάδα μέτρησε τρεις πολύτιμους βαθμούς που τις δίνουν δικαίωμα και λόγο να διεκδικήσει με αξιώσεις θέση στην πρώτη 6άδα και ακολούθως ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και ειδικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον αγώνα ο Γιώργος Πετράκη, μετά τον τραυματισμό του Γουακάσο.
Ήταν καλός αρχικά ο Στέφανος Χαραλάμπους και στη συνέχεια ο Γκουστάβο. Παράλληλα, δούλεψε το πλάνο με τον Γουίλσον σαν ακραίο επιθετικό αριστερά και τον Πεχλιβάνη δεξιά και το Μάντζη σέντερ φορ, ενώ έλαμψε ξανά ο Σαρφό.
Πολύ καλή επίσης η αμυντική συμπεριφορά ,με τους Μποβέδα, Ντιαγκνέ και Νάνι και τους Κυριάκου, Μανρίκε στα άκρα και τον Μολ να είχε ι πάλι εξαιρετική απόδοση στα δοκάρια.
Επόμενος αντίπαλος η Πάφος FC, εκτός έδρας το μεθεπόμενο Σάββατο με τον Σάλι να είναι στη διάθεση του προπονητή.
Όσο για του Γουακάσο, θα υποβληθεί αύριο Τρίτη 5 Οκτωβρίου σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης 4-5 μήνες αφού η πρώτη διάγνωση, τον θέλει να έχει κάταγμα στην περόνη.
Ο Γιώργος Πετράκη θα προετοιμάσει την ομάδα στη διακοπή, με δύο φιλικά. Την Πέμπτη με τον Ονήσιλο στη Σωτήρα και την Παρασκευή με την ΠΑΕΕΚ στο «Κερύνεια» και αναμένεται να δει και άλλους ποδοσφαιριστές για να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας τους.