Τελειωμένη υπόθεση πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά ως προπονητής. Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ουσιαστικά τελειωμένο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί.
O Καταλανός τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τους «μπαλουγκράνα» και απομένει η συγκατάθεση της Αλ Σαντ ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Βέβαια, η ομάδα από το Κατάρ έχει ζητήσει από τον Τσάβι να παραμείνει στην ομάδα για τα δύο επόμενα παιχνίδια με Αλ Αχλί (30/10) και Αλ Ντουχαΐλ (03/11), αφού μετά υπάρχει η διακοπή για τις εθνικές ομάδες και θα υπάρξει χρόνος για να βρεθεί ο διάδοχός του.
Ο Ζοάν Λαπόρτα από την μεριά του στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τον Τσάβι, του ζήτησε να βρεθεί στη Βαρκελώνη τις επόμενες ώρες.
Το βέβαιο είναι πως η περίπτωση του Τσάβι θεωρείται τελειωμένη και θα αναλάβει τα ηνία της Μπαρτσελόνα, κάνοντας πιθανότατα το ντεμπούτο του απέναντι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο Θέλτα στις 6 Νοεμβρίου. Μέχρι, όμως, να οριστικοποιηθεί αυτό, θα πρέπει να αναμένουμε λίγες ημέρες…