Ο Χάρι Κέιν έδειξε να μην επηρεάζεται από την κριτική και την αδιάκοπη κουβέντα γύρω από τις φετινές του επιδόσεις και υπενθύμισε στον κόσμο πως έχει ήδη σκοράρει 9 φορές.

Ο Άγγλος επιθετικός έμεινε δίχως γκολ και με τη φανέλα με το εθνόσημο σταματώντας ένα εκπληκτικό σερί που «έτρεχε» σε προκριματική φάση μεγάλης διοργάνωσης με τα «τρία λιοντάρια».

Ήταν άφαντος και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο 1-1 με την Ουγγαρία στο «Γουέμπλεϊ» το βράδυ της Τρίτης.

Κάπως έτσι και με τον λογαριασμό του στην Premier League για φέτος να παραμένει στο μηδέν έπειτα και από την ιστορία που εκτυλίχθηκε το καλοκαίρι με την επιθυμία αποχώρησης από την Τότεναμ, η αρνητική κριτική που δέχεται είναι καθημερινό φαινόμενο.

Εκείνος, έδειξε να μην επηρεάζεται απ’ ό,τι συμβαίνει γύρω του αυτή την περίοδο και η απάντησή του ήταν πως: «Όλοι μιλούν για εμένα, αλλά εγώ ξέρω πως φέτος έχω ήδη πετύχει εννέα γκολ…».

Είχε σκοράρει δυο φορές κόντρα στην Πάσος Φερέιρα στα προκριματικά του Conference League, είχε βάλει τρία γκολ στα παιχνίδια της Αγγλίας τον Σεπτέμβρη, ένα στο LeagueCup με την Γουλβς και ένα χατ-τρικ με την Μούρα στην Ευρώπη.