Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νέα επιτυχία της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας, Νταβίντ Καταλά, ο οποίος σχολίασε και τα επιτεύγματα του Ιβάν Τρισκόφσκι.

Η αρχική τοποθέτηση: «Ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες που είχαμε εδώ στην Αρένα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι δουλεμένη και αυτό φάνηκε. Κάναμε καλό ξεκίνημα και πετύχαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο υποφέραμε σε κάποιες στιγμές, υπήρχαν και φάσεις που έπρεπε να αποφύγουμε. Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Είμαι πολύ τυχερός που δουλεύω με αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Για τον κόσμο που στο τέλος φώναξε για πρωτάθλημα: «Μας βοήθησαν πολύ, δημιούργησαν ατμόσφαιρα που θύμιζε τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχουν απαιτήσεις, όμως θα πάμε βήμα με βήμα. Τους θέλουμε και στις καλές και στις κακές μας».

Για τον Ιβάν Τρισκόφσκι: «Θα σπάσει όλα τα ρεκόρ. Είναι ο ηγέτης μας. Εύχομαι να ακολουθήσουν πολλές διακρίσεις».

Για την εικόνα της ΑΕΚ στα δύο ημίχρονα: «Έπρεπε να ελέγξουμε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Έπρεπε να ήμασταν πιο συμπαγείς στην άμυνα. Μέσα από τα ματς μπορείς να μάθεις πράγματα. Θα δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Τούμπα και τον τραυματισμό του Τάντι: «Ο Τούμπας βελτιώνεται καθημερινά. Σήμερα έκανε τέσσερις επεμβάσεις. Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Περίμενε την ευκαιρία του. Για τον Τάντι δεν φαίνεται κάτι σοβαρό. Ίσως η κούραση, έτρεξε πάρα πολύ. Θα δούμε».