Τι βιολί του ο Άρης. Νίκησε και την ΑΕΛ 1-0, ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας έναν βαθμό πίσω από την κορυφή και περιμένει να δει που θα τον βγάλει η 8η αγωνιστική.
Η ομάδα του Λιάσου Λουκά έκανε ένα εξαιρετικό 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο, σε εκείνο το διάστημα κατάφερε να σκοράρει και διαχειρίστηκε πολύ καλά το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και πανηγύρισε άλλη μια τεράστια νίκη.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε στο 31ο λεπτό όταν ο Παμπίκα κινήθηκε γρήγορα από αριστερά, έστειλε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή και στο κατάλληλο σημείο και ο Σπόλιαριτς με ένα περίτεχνο άγγιγμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βοζίνια.
Αν εξαιρέσουμε το δοκάρι του Τσέποβιτς από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Άρης δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα και αναδείχθηκε νικητής μέσα από αυτή την… μάχη της Λεμεσού.

ΑΕΛ (Ντ.Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεσέιρα, Μεντόγεβιτς, Μάζουρεκ (53′ Παπαφώτης), Τσέποβιτς, Σάντος, Τόρες (68′ Τόρες), Ριέρα (68′ Μαίντεβατς), Μαζάν, Σωτηρίου, Πελέ (60′ Γεωργίου)
Στον πάγκο: Κεραυνός, Εβόρα, Ντάβερφελντ, Ζτραβκόφσκι,  Ρέινολντς, Ανδρέου, Αντωνίου, Ριστέφσκι, 

ΑΡΗΣ (Λ.Λουκά): Βανά, Μανού (78′ Λόπες), Μπράουν (46′ Φράγκος), Σπόλιαριτς (57′ Κβάσουκ), Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Γιαγκό, Πακέ (70′ Ματθαίου), Σίλντενφελντ, Μουσούντα, Παμπίκα (78′ Σικόρσκι)
Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Ανδρέου, , Ελευθερίου, Ρονκάλια,  Κορόμα. Ιωσηφίδης

ΣΚΟΡΕΡ: 31′ Σπόλιαριτς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πελέ, Σάντος (3η), Ριέρα, Παπαφώτης/Μπράουν, Παμπίκα, Στεπίνσκι, Μανού
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 1.565
Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR
: Σολωμού Δημήτρης
AVAR
: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ  TO LIVE  ΤΟΥ BALLA.COM.CY

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

Θυμηθείτε την 11άδα της ΑΕΛ (ΕΔΩ).
Η 11άδα του Άρη (ΕΔΩ).
10′
Καλός ο ρυθμός στο Τσίρειο χωρίς την φάση μπροστά από τις δύο εστίες.
12′ Καλή προϋπόθεση από την ΑΕΛ. Ο Πελέ μπήκε στην περιοχή του Άρη από θέση μέσα αριστερά, κέρδισε την πρώτη κόντρα αλλά τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Μπράουν και έδιωξε την μπάλα.
13′ Επικίνδυνη αντεπίθεση για την ΑΕΛ. Ο Τσέποβιτς γύρισε στον Μεντόγεβιτς ο οποίος από καλή θέση δεν έκανε καλό κοντρόλ και χάθηκε η προϋπόθεση.
16′ Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Τόρες κινήθηκε ωραία από δεξιά, έκανε την συρτή μπαλιά, ήρθε με φόρα από πίσω ο Μάζουρεκ, έκανε το πλασέ αλλά ο Ντελμίρο με εξουδετερωμένο τον Βανά σταμάτησε την μπάλα προτού αυτή περάσει την γραμμή.
ΣΧΟΛΙΟ:  Μετά το πρώτο 15λεπτο η ΑΕΛ ανέβασε στροφές, έβαλε πίεση στον Άρη με αποκορύφωμα την μεγάλη ευκαιρία του 16ου λεπτού.
21′ Απειλεί εκ νέου η ΑΕΛ. Πάλι κινήθηκε ωραία ο Τόρες από δεξιά, έκανε κίνηση προς τα μέσα, έπιασε ένα σουτ με το αριστερό, η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία του Βανά αλλά παρενέβη ο Σίλντενφελτ και την σταμάτησε με το κεφάλι.
29′ Καλή φάση για τον Άρη αλλά ο Παμπίκα έστειλε την μπάλα έξω.
30′ Κίτρινη κάρτα στον Πελέ.
31′ ΓΚΟΛ. 0-1: Ανοίγει το σκορ ο Άρης. Ο Παμπίκα κινήθηκε γρήγορα από αριστερά, έστειλε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή και στο κατάλληλο σημείο και ο Σπόλιαριτς με ένα περίτεχνο άγγιγμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βοζίνια.

45′ Κίτρινη κάρτας στον Σάντος για αγκωνιά στον Στεπίνσκι. Συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Θα μπορούσε ακόμα και να τον αποβάλει ο διαιτητής Μάριος Χριστοφόρου.
ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
Τα στατιστικά του α’ ημιχρόνου:
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.ΣΧΟΛΙΟ:
Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, έχασε και τεράστια ευκαιρία με τον Μάζουρεκ, είχε και άλλες πολύ καλές φάσεις αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Όταν πέρασε το πρώτο 20λεπτο και ο Άρης κέρδισε μέτρα στο γήπεδο κατάφερε να ισορροπήσει και να ανοίξει μάλιστα το σκορ. Το γκολ του Σπό΄λιαριτς έδωσε ψυχολογία στους τυπικά φιλοξενούμενους που κράτησαν με άνεση το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε του α’ ημιχρόνου.
ΕΝΑΡΞΗ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46′ Αλλαγή για τον Άρη. Στην θέση του Μπράουν πέρασε ο Φράγκος.
51′ Απείλησε η ΑΕΛ. Ο Πελέ εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από πλάγια δεξιά, ο Βανά απέκρουσε ασταθώς αλλά με δεύτερη προσπάθεια μάζεψε την μπάλα.
53′ Αλλαγή για την ΑΕΛ. Στην θέση του Μάζουρεκ πέρασε ο Παπαφώτης.
57′ Αλλαγή για τον Άρη. Στην θέση του Σπόλιαριτς πέρασε ο Κβάσουκ.
60′ Αλλαγή για την ΑΕΛ. Στην θέση του Πελέ πέρασε ο Άντονι Γεωργίου.
66′ Κίτρινη κάρτα στον Μανού για φάουλ στον Τόρες.
68′ Διπλή αλλαγή για την ΑΕΛ. Εκτός οι Ριέρα και Τόρες και πέρασαν στο παιχνίδι Μαίντεβατς και Τσάβες.
70′ Αλλαγή για τον Άρη. Ο Ματθαίου πέρασε στο παιχνίδι στην θέση του Πακέ.
75′
Κίτρινη κάρτα στον Παπαφώτη.
Κόπηκαν 1565 εισιτήρια στο Τσίρειο.
77′
Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσέποβιτς αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Βανά.
78′ Διπλή αλλαγή για τον Άρη. Πέρασαν στο παιχνίδι Λόπες και Σικόρσκι αντί των Μανού και Παμπίκα.
81′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Στεπίνσκι βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Βοζίνια, έκανε το σουτ αλλά ήταν σε ετοιμότητα ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ και απέκρουσε την μπάλα.
82′ Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Τσάβες έκανε το σουτ στη κίνηση μέσα από την περιοχή αλλά για κακή του τύχη η μπάλα η οποία πήρε πορεία προς την εστία σταμάτησε στο σώμα του συμπάικτη του Στεφάν Τσέποβιτς.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ
Τα τελικά στατιστικά της αναμέτρησης:
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

———————————————————————————————————————————-