Έντονος ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας) μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 για τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή Γενική Συνέλευση. Τι είπε για το κομμάτι της διαιτησίας και τον Μάζιτς.
«Εβαρέθηκα. Εκουράστηκα να ακούω αυτά που άκουα χθες. Ου αι και αλλοίμονο αν πιστεύουμε ότι το πρόβλημα μας είναι η διαιτησία, κατίσχι μας ούλλους. Είμαστε μαλωμένοι με το ποδόσφαιρο. Είναι πολλά παραπάνω τα προβλήματα μας. Μάθαμε να «τραβούμε τα κάρβουνα» κοντά μας. Δεν βλέπουμε το σύνολο. Είχαμε μία συζήτηση χθες με τον κ. Κούμα για τη Συνέλευση. Πήγα και άκουσα ότι άκουσα. Να μεν με ξαναγυρέψουν από την ΚΟΠ. Δεν θα πάω ξανά σε Γενική Συνέλευση. Δεν θα εκπροσωπείται η Δόξα στην ΚΟΠ. Να κάμουν ότι θέλουν οι φάκτορες οι άλλοι του ποδοσφαίρου. Ο τρόπος με τον οποίο συνεδριάζουμε και συζητούμε, δείχνει ότι δεν έχουμε όραμα. Ένα κομμάτι από το παζλ, που είναι η διαιτησία, δεν άρχισε καλά αλλά δεν τη στηρίζουμε. Έκανε εξαιρετική δουλειά ο Μάζιτς όμως, τόλμησε να βγάλει μπροστά νέους διαιτητές. Αν τους στηρίξουμε θα δικαιωθούμε. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Είχαμε συνάντηση πριν τρεις εβδομάδες και συζητήσαμε αρκετά. Αν δεν τον αφήσουν να συνεχίσει αυτό που άρχισε, θα τον κάνουν να φύγει. Είπαμε δεν θέλουμε τους παλιούς, βγάλαμε μικρούς στην κατηγορία, πρέπει να πάρουν εμπειρίες. Πρέπει να τον αφήσουμε να κάνει αυτό που άρχισε», είπε ο πρόεδρος της Δόξας και πρόσεθσε για τα τηλεοπτικά:
«Υπάρχει ομάδα που έρχεται 7η στη βαθμολογία και παίρνει 3 εκ. ευρώ τηλεοπτικά. Οι μεγάλοι κρατούν τα κεκτημένα. Από τα τηλεοπτικά θέλουν τα 8 από τα 10 δικά τους και τα υπόλοιπα 2 ας τα πάρουν οι υπόλοιποι».