Από την επόμενη αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Απόλλωνα θα έχει στην διάθεση του και την πιο ηχηρή μεταγραφή της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι.
Αναφερόμαστε στον Άρνο Τζουμ ο οποίος ιατρικά ήταν «ΟΚ» από την περασμένη εβδομάδα (αυτό έλεγε η επίσημη ενημέρωση), αλλά προφυλάχθηκε και έχει την ευκαιρία να καλύψει κι’ άλλο από το χαμένο έδαφος αυτή την εβδομάδα.
Πλέον ο κόουτς έχει δύο δυνατές επιλογές για την θέση του καθαρού αμυντικού μέσου (παίζει με έναν ο Τσόρνιγκερ) και μένει να δούμε πως θα το διαχειριστεί το όλο σκηνικό. Από εκεί που είχε εκτός και τους δύο σε κάποια παιχνίδια (τιμωρημένος Χάμπος και τραυματίας ο Τζουμ), πλέον έχει και τους δύο διαθέσιμους.
Ο Χάμπος αποκτά… ανταγωνιστή και μάλιστα δυνατό. Η ποιότητα του Τζουμ είναι δεδομένη, είναι παίκτης που θεωρητικά μπορεί να κάνει την διαφορά αλλά αυτό ου πρέπει να κάνει είναι να το δείξει και στην πράξη.
Θα έχει ενδιαφέρον η επιλογή του προπονητή για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο ΓΣΠ για την θέση του αμυντικού μέσου.

Χρίστος Χρίστου