Το μομέντουμ του θέλει να εκμεταλλευτεί ο Απόλλωνας για να πάει στη διακοπή με το απόλυτο, κερδίζοντας απόψε και την ΑΕΚ.

Το 4 στα 4 στην εκκίνηση του πρωταθλήματος έχει δημιουργήσει κλίμα ευφορίας στην ομάδα, αλλά ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ προσπαθεί να κρατήσει την ευφορία εκτός των αποδυτηρίων, για να αποτραπεί τυχόν χαλάρωση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είναι το τρίτο διαδοχικό ντέρμπι για τους «γαλάζιους», οι οποίοι κέρδισαν ήδη ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ και θέλουν ανάλογη συνέχεια και με την ομάδα της Λάρνακας.

Ο Τζουμ είναι τελικά εκτός, ενώ πιθανότατα να βρίσκεται εκτός των επιλογών του Τσόρνιγκερ και ο Γιοβάνοβιτς. Ο Γερμανός τεχνικός έχει καταλήξει στο πλάνο του και η πιθανότερη 11άδα είναι η ακόλουθη: Δημητρίου, Χαμάς, Ρομπέρζ, Κατελάρης, Φιλιώτης, Κολ, Ζράντι, Ίλιεφ, Πίττας, Νταμπό και Γιάνγκα.

Το 4 στα 4 φέρνει κόσμο
Στο Τσίρειο αναμένεται η μεγαλύτερη φετινή προσέλευση, αφού το 4 στα 4 έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο. Έτσι αναμένονται περισσότεροι φίλαθλοι του Απόλλωνα σήμερα στη Δυτική, καθώς υπάρχει μεγάλη προσμονή για το 5 στα 5 που θα φέρει τους «γαλάζιους» σε θέση ισχύος από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα.

Ειρήνη Σπυροπούλου