Το Κολόσσι… άδειασε, αρκετοί διεθνείς έφυγαν για τις Εθνικές τους και αυτός είναι και ο λόγος που ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έδωσε μερικές μέρες άδεια για ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές.

Αυτό που εύχεται και προσεύχεται ο Γερμανός κόουτς είναι να επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς υγιείς καθώς η ομάδα μετά την διακοπή δίνει ένα μεγάλο ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και θέλει να τους έχει όλους διαθέσιμους με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες.
Ανάμεσα στους διεθνείς είναι και ο κορυφαίος του φετινού Απόλλωνα Μπασέλ Ζράντι ο οποίος είναι… ασταμάτητος.
Ασταμάτητος γιατί δεν ξεκουράζεται, παίζει συνεχώς είτε στον Απόλλωνα είτε στην Εθνική του.

Αφού έπαιξε βασικός και στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος του Απόλλωνα συν τα δύο με την Ζίλινα που επίσης ήταν στο αρχικό σχήμα, πάει στην Εθνική και παίζει και εκεί.
Την περασμένη Πέμπτη ήταν βασικός στο εκτός έδρας 0-0 του Λιβάνου με το Ιράκ και έπαιξε μάλιστα μέχρι το τέλος μιας και έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις.
Αναμένεται να είναι βασικός και την ερχόμενη Τρίτη στο παιχνίδι με την Συρία και πάλι εκτός έδρας και μένει να δούμε πότε θα μπει στο αεροπλάνο για την επιστροφή και το σημαντικότερο πότε θα επιστρέψει.
Ουσιαστικά θα επιστρέψει καταβεβλημένος από τα παιχνίδια και μάλιστα παραμονές του μεγάλου ντέρμπι στο ΓΣΠ.
Η αλήθεια να λέγεται, στον Απόλλωνα προβληματίζονται γι’ αυτό καθώς μιλάμε για τον πλέον ποιοτικό ποδοσφαιριστή της ομάδας.