Η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων δίνει χρόνο στον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ώστε να έχει περισσότερα όπλα στη φαρέτρα του στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια.

Ένα ακόμη ντέρμπι περιμένει τους «γαλάζιους» μετά τη διακοπή. Μετά τα ματς με ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και ΑΕΚ ακολουθεί η Ομόνοια για να συμπληρωθεί ένα δύσκολο καρέ αγώνων. Ο προπονητής του Απόλλωνα έχει χρόνο για να διορθώσει ό,τι πήγε στραβά στο τελευταίο παιχνίδι και έφερε την «τεσσάρα» από την ΑΕΚ, ώστε να παρουσιαστεί και πάλι δυνατή η ομάδα του.

Το θετικό για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είναι πως θα έχει περισσότερες λύσεις μετά τη διακοπή, ειδικά στο κέντρο άμυνας. Ο Ουέλιγκτον Νασιμέντο δέχεται πολύ έντονη κριτική από τον κόσμο, αλλά δεν είναι γι’ αυτό που θα βγει από την 11άδα. Ούτε ο προπονητής έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνισή του και αναμένεται να τον αφήσει εκτός με την Ομόνοια.

Από τη μία θα είναι έτοιμος ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αφίχθη ως βασική επιλογή για το κέντρο άμυνας, και από την άλλη είναι πολύ πιθανό να έχει αποθεραπευτεί ο Φάνος Κατελάρης. Ένας από τους δύο αναμένεται να δώσει τη λύση στην άμυνα, δίπλα στον ακλόνητο Ρομπέρζ.

Μία ακόμη επιπλέον λύση που θα έχει ο Γερμανός τεχνικός αφορά στο τέρμα, αφού εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.