Αναλαμβάνει την σκυτάλη ο προπονητής φυσικής κατάστασης στο ΑΠΟΕΛ. Ο Λεωνίδας Παπαδάκης, ανακοινώθηκε την 1η Σεπτεμβρίου αλλά άρχισε δουλειά λίγα 24ωρα αργότερα.
Συνολικά, συμπλήρωσε ένα μήνα στον Αρχάγγελο, αλλά η χρονική στιγμή που διανύουμε, είναι η καταλληλότερη για να βελτιώσει την φυσική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών.
Έχει γίνει άλλωστε, λόγος για το κατά πόσο η ομάδα, έχει την ιδανική φυσική κατάσταση, με την άποψη μάλιστα να μην είναι θετική.
Για το λόγο αυτό, έχει το χρόνο, έχει και την ευθύνη, ο προπονητής φυσικής κατάστασης να…φορτώσει με επιπλέον δυνάμεις τους ποδοσφαιριστές.
Αναμένεται να ακολουθήσει ένα δικό του πρόγραμμα, στοχεύοντας με την επανέναρξη να δει την ομάδα του ενισχυμένο σε αυτό τον ευαίσθητο αλλά σημαντικό τομέα.
Δεν έχει προγραμματιστεί κάποιο φιλικό, ενώ θα απουσιάσουν ο Νεόφυτος Μιχαήλ που κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών και οι Κατσαντώνης, Πολυκάρπου, Κίττος λόγω Εθνική Ελπίδων.
Θα έχει την ευκαιρία ο Τόμας Ντε Βινσέντι, να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας και ανάλογα από την εξέλιξη του προβλήματος ( βλέπε θλάση) θα κριθεί του Μάγκλιτσα αν έχει πιθανότητες να προλάβει μέχρι τη μεθεπόμενη Δευτέρα να συμπεριληφθεί στην αποστολή.