Ο Κύπριος προπονητής και αναλυτής, Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ.
ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: «Η Ανόρθωση υστερεί στο επιθετικό κομμάτι. Δεν έχει το εύκολο γκολ. Την βλέπουμε ακόμη να ψάχνεται. Ο Τιμούρ δεν κατέληξε στο βασικό του σύστημα, κάποτε χρησιμοποιεί τριάδα και κάποτε τετράδα. Φαίνεται επίσης ότι έχει πρόβλημα και στο αμυντικό κομμάτι. Στις αποστάσεις των γραμμών της.
Η Ομόνοια έχει την ίδια φιλοσοφία με πέρυσι, όσον αφορά την προσέγγιση των αγώνων. Θεωρώ ότι επίσης υστερεί επιθετικά, διότι οι επιθετικοί της δεν είναι στα καλύτερά της. Η άποψή μου είναι ότι ο Τιάγκο λείπει από τη φετινή Ομόνοια, διότι δημιουργούσε χώρο στον Λέζιακς, είχαν μία πολύ καλή συνεργασία πέρυσι».
ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ: «Θα κριθεί στην ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα προσεγγίσουν οι δύο ομάδες το παιχνίδι. Θα επιδιώξουν να πρεσάρουν ή να καλύψουν πρωτίστως τα νώτα τους. Δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική αλλά ούτε και ψυχολογική κατάσταση. Ίσως να δούμε ένα κλειστό παιχνίδι που να κριθεί στο τέρμα. Αυτό προβλέπω».
ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ: «Η Ανόρθωση στις αποστάσεις των γραμμών αλλά και αμυντικά. Δέχεται πολλά τέρματα, της κάνει φάσεις ο αντίπαλος. Η Ομόνοια κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Αν βρει τις λύσεις σ’ αυτόν τον τομέα θα είναι καλύτερη. Στο δημιουργικό κομμάτι. Της λείπει και ο Ασάντε για την εκμετάλλευση των χώρων».

Τι είπε για την ΑΕΚ και τον Καταλά: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Για το ΑΠΟΕΛ και τι πρέπει να βελτιώσει: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ 

Η άποψη του Αντριέν για Απ΄όλλωνα και ΑΕΛ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Ολυμπιακός, ο Άρης και η Πάφος FC: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ανδρέας Βεντούρης