Δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τη βαθμολογική συγκομιδή της ως τώρα η ΑΕΛ, αλλά δεν είναι και απογοητευμένη. Κάθε άλλο. Η εικόνα της είναι τέτοια που της επιτρέπει να έχει υψηλές βλέψεις και στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ότι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη προκύπτει από το γεγονός ότι θα ήθελε καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό (1-1), ενώ αισθάνεται κατάφορα αδικημένη και στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα (0-1), όπου μπορούσε να έχει βαθμολογικό κέρδος μολονότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο.

Αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Και ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν κοιτάζει πίσω. Κοιτάζει μόνο μπροστά. Και μπροστά του έχει μία τριάδα αγώνων μέχρι το τέλος Οκτωβρίου που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μία τριάδα αγώνων που μπορεί να φέρει την ΑΕΛ πιο κοντά στην κορυφή.

Αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την Ανόρθωση αμέσως μετά τη διακοπή, ντέρμπι που γίνεται στο Τσίρειο και στο οποίο η ΑΕΛ περιμένει τη στήριξη του κόσμου της για να φτάσει στη νίκη. Ακολουθούν δύο παιχνίδια από αυτά που το τρίποντο θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ για ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις: το ματς με τον ουραγό Εθνικό Άχνας στο «Δασάκι» και το τοπικό ντέρμπι με τον ανεβασμένο Άρη.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ θέλει να παρουσιάσει πιο δυνατή την ομάδα του μετά τη διακοπή και έχει ήδη κυκλώσει αυτή την τριάδα αγώνων, στοχεύοντας στη βαθμολογική αναρρίχηση της ομάδας του.

Ειρήνη Σπυροπούλου