Η πορεία της ομάδας, η άνοδος στην κορυφή της βαθμολογίας και οι εξαιρετικές προοπτικές, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα ευφορίας κι ενθουσιασμού στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ, που περιμένουν πώς και πώς την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»!
Λαμβάνοντας υπόψη αυτόν ακριβώς τον ενθουσιασμό που υπάρχει, αναμένεται ότι θα εξαντληθούν τα περίπου 800 εισιτήρια που θα έχουν στη διάθεσή τους οι φίλοι της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Δευτέρας!
Ένα παιχνίδι με τις δικές του πάντοτε ιδιαιτερότητες, ενώ ασφαλώς, μεγαλύτερο δέλεαρ από την παραμονή στην κορυφή και την αύξηση της διαφοράς από την Ανόρθωση στο +11, δεν μπορεί να υπάρξει!
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Ο λόγος που ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ έμεινε εκτός αποστολής από τον τελευταίο αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, ήταν γιατί αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις. Οπόταν, τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή, κάτι που ισχύει και για τον Άνχελ Γκαρσία.
Δεν φαίνεται πως εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Τάντι, ενώ επιστρέφει ο Ροσάλες. Η προετοιμασία για το ντέρμπι με την Ανόρθωση θα αρχίσει την Τρίτη, αφού για σήμερα Δευτέρα ο Καταλά έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Ανδρέας Βεντούρης