Τη μοναξιά της κορυφής (περιμένοντας το ντέρμπι ΟμόνοιαΑπόλλων) απολαμβάνει η ΑΕΚ μετά τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Οι «κιτρινοπράσινοι» έκαναν το καθήκον τους και πήραν μια πανάξια και πολύτιμη νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ιβάν Τρισκόφσκι που έγραψε ιστορία. Ο αρχηγός της ΑΕΚ συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με την κιτρινοπράσινη φανέλα, έφτασε τα 120 γκολ και στο τέλος βραβεύτηκε και αποθεώθηκε από συμπαίκτες, διοίκηση και κόσμο.

Οι φίλοι της ομάδας, βλέπουν επιτέλους να υπάρχει προοπτική για μεγάλα πράγματα, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Το σύνθημα για κατάκτηση του πρωταθλήματος ακούστηκε ξανά στην Αρένα, με τον κόσμο να περιμένει μεγάλα πράγματα από μια ομάδα που ξεχειλίζει από ποιότητα σε όλες τις γραμμές, αλλά κυρίως με δίψα και θέληση από παίκτες και προπονητή.

Πέραν από τον Τρισκόφσκι, στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, ξεχώρισαν οι Εσπινόσα και Τούμπας. Ο πρώτος είχε τις δύο ασίστ στα γκολ του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ο δεύτερος καθιερώνεται και πλέον εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλους.

Σταθερός, ακόμη ένας Κύπριος. Ο Ραφαήλ Μάμας έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου.

Πλέον, στην ΑΕΚ επικεντρώνονται στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, τη μεθεπόμενη Δευτέρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θα υπάρχουν πολλές μέρες για προετοιμασία, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει για να πάρει το ζητούμενο…

Ανδρέας Ανδρέου