Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Paris Masters στο οποίο συμμετέχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα ξεκινήσει την πορεία του από τον δεύτερο γύρο με έναν εκ των Χάρις/Ντε Μινόρ.
Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο ίδιο μέρος του ταμπλό με τον Νόβακ Τζοκοβιτς τον οποίον (θεωρητικά) θα συναντήσει στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Στη συνέχεια και σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς καταφέρει να περάσει στους «16», θα αντιμετωπίσει τον νικητή από τα ζευγάρια Λάσλο Τζέρε – παίκτη από τα προκριματικά και Τζέιμς Ντάκγουορθ – Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, ενώ πιθανοί αντίπαλοι για τα προημιτελικά είναι οι Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ, Άντι Μάρεϊ και Χούμπερτ Χουρκάτς.
Στα ημιτελικά ο πιθανός αντίπαλος είναι ο Νο1 του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει στο πρώτο section τους τρεις από τους τέσσερις ημιφιναλιστ του Indian Wells (Νόρι, Μπασιλασβίλι, Φριτς), αλλά και τον…ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, Αντρέι Ρούμπλεφ.
Ο Σέρβος θα ξεκινήσει με έναν εκ των Μάρτον Φούτσοβιτς και Φάμπιο Φονίνι, ενώ στους «16» πιθανοί αντίπαλοι είναι οι Μπασιλασβίλι, Μαναρινό, Μονφίς κι ένας παίκτης από τα προκριματικά.