Ο Τιμούρ Κετσπάγια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μετά το παιχνίδι κόντρα στην Φλόρα, για ακόμη μία φορά, στον τρόπο με τον οποίο δέχεται με ευκολία γκολ η Ανόρθωση. Το πρόβλημα που την ταλανίζει από την αρχή της σεζόν, δεν δείχνει να βελτιώνεται, παρά μόνο να κάνει την εμφάνισή του από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Ο γεωργιανός προπονητής δοκίμασε διάφορα πράγματα σε όλους τους αγώνες, ψάχνοντας την λύση σε αυτό το σημαντικό θέμα που αντιμετωπίζει η Ανόρθωση. Και με 4άδα έπαιξε, και με 3άδα, και περισσότερο χρόνο στον Αντωνιάδη έδωσε -που ήταν από τους καλύτερους στους τελευταίους αγώνες- και τον Αμπαρτζουμιάν έβαλε στην 11άδα και τον Κορρέα δοκίμασε σε πολλές περιπτώσεις. Ακόμα και στον άσο, προχώρησε σε αλλαγή, με τον Τζουρ να αγωνίζεται στην Ευρώπη…
Από το παιχνίδι στο Ισραήλ, όπου ήταν η τελευταία φορά που κράτησε ανέπαφη την εστία της η Ανόρθωση έχει δεχθεί 16 γκολ παρακαλώ, σε 10 παιχνίδια, φιλικά, πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Στο πρωτάθλημα έχει δεχθεί γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις και διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα με 9 γκολ παθητικό σε πέντε αγώνες!
Πρέπει πάση θυσία να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα για να μπορέσει να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον η βαρωσιώτικη ομάδα, αρχής γενόμενης από το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, την ίδια ώρα που υπάρχουν νεότερα στο μέτωπο τον τραυματιών.
Ο Αμπαρτζουμιάν δύσκολα θα είναι διαθέσιμος, με τον Αντωνιάδης να προλαμβαίνει λογικά το παιχνίδι. Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Κορέια, εκτός ο Μπουσουλάτζιτς

Κύπρος Εγγλέζος