Εκεί που κάποια στιγμή τέθηκε θέμα τερματοφύλακα στο ΑΠΟΕΛ και προέκυψε η απομάκρυνση Ουζόχο με την ταυτόχρονη μεταγραφή του Σιμόνε Σκουφέτ και τον Ιταλό να έρχεται για να πάρει θέση βασικού στα δοκάρια, αλλάζουν οι ισορροπίες στην ομάδα.
Ο Σκουφέτ απέκτησε ανταγωνιστή στο πρόσωπο του Νεόφυτου Μιχαήλ. Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός πήρε θέση βασικού κήπερ με τον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα ενώ ο Κύπριος διεθνής ήταν στην βασική 11άδα με τη Νέα Σαλαμίνα στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα με την ΠΑΕΕΚ και την Ανόρθωση.
Ο Νεόφυτος εξέπληξε με την απόδοση του στα δοκάρια της Εθνικής με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι από το Μόντριτς και πλέον δημιουργείται ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Σωφρόνη Αυγουστή εν όψει της συνέχειας.

Είναι εύκολο να αφήσει τον Κύπριο κήπερ στον πάγκο και να επαναφέρει τον Ιταλό;
Λογικά όχι. Ο Νεόφυτος Μιχαήλ δείχνει πανέτοιμος να διατηρήσει θέση βασικού τερματοφύλακα σε… βάρος του Σκουφέτ ο οποίος είναι με τη σειρά του εγνωσμένης αξίας αλλά την απάντηση θα την δώσει ο Σωφρόνης.
Ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την θέση του τερματοφύλακα και έχοντας στη διάθεση του αυτό το δίδυμο θα σκεφθεί και θα αποφασίσει.