Μετά τη νίκη επί της ΠΑΕΕΚ, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και το μηδέν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Είχαμε την υπεροχή αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στο α’ μέρος. Συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με την Ανόρθωση, ένα ντέρμπι που ξέρουμε πολύ καλά πως είναι αυτά τα μας και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάμε για τους τρεις βαθμούς σε αυτή την δύσκολη έδρα. Οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν μέχρι τέλους και τους ευχαριστώ. Υπάρχει πίεση και πρέπει να ζούμε με αυτή. Κρατώ ένα κομμάτι που είναι σημαντικό και είναι η βοήθεια του κόσμου. Καλή συνέχεια στην ΠΑΕΕΚ».
Για τις αλλαγές και την τακτική που ακολούθησε: «Μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες μετέφερε τις γραμμές του πίσω. Αν είχαμε τον Κβιλιτάια θα τον ρίχναμε στο παιχνίδι λόγω ύψους. Είχαμε πολύ καλές προϋποθέσεις για γκολ, βρήκαμε απέναντι μας μας και έναν καλό τερματοφύλακα. Πήραμε την απόφαση να πάει ο Σόουζα δεύτερος φορ. Ο αντίπαλος γέμισε το κουτί και θέλαμε έναν καλό παίκτη στο ψηλό παιχνίδι. Τον μεταφέραμε εκεί και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε και τον Κβιλιτάια και ακόμα μια επιθετική επιλογή που μπορεί να μας δώσει σημαντικά πράγματα».
Για το γεγονός ότι οι Κβιλιτάια και Μάγκλιτσα δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα: «Το πιο σημαντικό είναι ότι έρχεται διακοπή μετά το επόμενο παιχνίδι και εκεί μπορούμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε».