Το γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες ότι γνωρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο Χένιγκ Μπεργκ, περιμένουμε ότι ο προπονητής της Ομόνοιας θα δει… πακέτο τα ματς με Πάφος FC στο πρωτάθλημα την Κυριακή και με Καραμπάχ στο Conference League την ερχόμενη Πέμπτη και ανάλογα θα κάνει τις επιλογές των ποδοσφαιριστών που θα παίξουν.
Και στα δύο παιχνίδι ο στόχος είναι η νίκη, αυτό της Κυριακής για να φτάσει τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα και αυτό τη Πέμπτης για να κάνει ποδαρικό στον όμιλο και να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια.
Αν καταφέρει η ομάδα να πάρει αυτά τα δύο ματς τότε ο Μπεργκ θα φτάσει τις 50 νίκες στον πάγκο της Ομόνοιας σε όλες τις διοργανώσεις από τότε που ανέλαβε την ομάδα.
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΦΟ
Το παιχνίδι που προέχει είναι αυτό με την Πάφο και ο στόχος είναι διπλό. Και καλή εμφάνιση μετά την πολύ μέτρια κόντρα στην Δόξα και νίκη για να φτάσει η ομάδα τους έξι βαθμούς σε τρία ματς.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει στους Κούσουλο, Μποτεάκ και Ντίσκερουντ που είναι τραυματίες και στον Γκόμεθ που είναι τιμωρημένος.
Όπως γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες το μεγάλο ερωτηματικό για την 11άδα είναι ο ποδοσφαιριστές που θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Γκόμεθ με τις επιλογές να είναι οι Χαραλάμπους και Σέχου.