Σε κακό δαίμονα εξελίσσεται για την Ομόνοια η Πάφος, η οποία της βάζει δύσκολα τα τελευταία χρόνια, όπως φανερώνουν και τα αποτελέσματα.

Οι πρωταθλητές έχασαν και πάλι βαθμούς απέναντι στους Παφίτες και ήδη έχουν πέντε χαμένους βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, προκαλώντας μερικό προβληματισμό, αν και είναι νωρίς για να κριθεί ο τίτλος από τις πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο είναι γεγονός ότι η εικόνα της Ομόνοιας απέχει προς το παρόν από εκείνη της ομάδας που πήρε το πρωτάθλημα πριν από λίγους μήνες.

Το αρνητικό σερί με Πάφο
Η Πάφος πήρε πάλι αποτέλεσμα απέναντι στους πρωταθλητές, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια. Το αρνητικό σερί της Ομόνοιας ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018, με την Πάφο να κερδίζει 2-4 στο ΓΣΠ. Ακολούθησε μία ακόμη ήττα στην Πάφο τον Ιανουάριο του 2019 με 1-0. Η Πάφος κέρδισε ξανά την Ομόνοια με 2-1, τον Οκτώβριο του 2019. Στη συνέχεια οι «πράσινοι» πήραν δύο ισοπαλίες με 0-0 εντός (τον Οκτώβριο του 2020) και 2-2 εκτός έδρας (τον Αύγουστο του 2020), με το αρνητικό σερί των «πράσινων» να σπάει τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν κέρδισαν την Πάφο με 2-1 στο ΓΣΠ. Ωστόσο η Πάφος πήρε και πάλι αποτέλεσμα από την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ χθες.

Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι στον πάγκο της Ομόνοιας στα περισσότερα από αυτά τα ματς (μόνο στα δύο πρώτα δεν ήταν), άρα γνώριζε τι τον περιμένει χθες. Ακόμη κι έτσι, όμως, η βαθμολογική απώλεια δεν αποτράπηκε, αποτέλεσμα που βάζει πίεση στους «πράσινους» ενόψει της συνέχειας.

Ειρήνη Σπυροπούλου