Τυχαία ή όχι, η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, εμφάνισε και στα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος, πτωτική πορεία απόδοσης στο β΄ημίχρονο.
Στην 1η αγωνιστική με την Πάφος FC ήταν υποφερτή μέχρι το 40΄ και πριν η αντίπαλη ομάδα πετύχει το 2-0.
Στη 2η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό, είχε ένα καλό α΄ημίχρονο και ένα μέτριο β’ ΄ημίχρονο. Με αδυναμία να φτιάξει τις ίδιες ευκαιρίες στον αγώνα.
Στην 3η αγωνιστική με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο είχε ένα μέτριο μέχρι υποφερτό α΄ημίχρονο και μια τυπική παρουσία χωρίς ευκαιρίες στο β΄ημίχρονο.
Στην 4η αγωνιστική με την ΠΑΕΕΚ ένα καλό α΄ημίχρονο και πάλι ένα μέτριο β’ ημίχρονο, απλά μπήκε το γκολ σε μία ανύποπτη φάση.
Η νέα τεχνική ηγεσία και όσοι ασχολούνται με τις φυσικές δυνάμεις της ομάδας, έχουν προβεί σε μετρήσεις των ποδοσφαιριστών και εντόπισαν από νωρίς, ότι θα χρειαστεί επιπλέον δουλειά για να βελτιωθεί το σκηνικό σ εαυτό τον τομέα.
Για το λόγο αυτό, ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Λεωνίδας Παπαδάκης, ετοιμάζει ήδη το πρόγραμμα με το οποίο ευελπιστεί ότι θα φέρει τους ποδοσφαιριστές, σε καλύτερη σημείο ετοιμότητας και θα το εφαρμόσει σε όσους θα μείνουν στην ομάδα και δεν θα πάνε με τις Εθνικές στη διακοπή.