Για πρώτη φορά, μετά από 12 χρόνια, η Άστον Βίλα κατάφερε να νικήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποχρεώνοντας την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην πρώτη της ήττα, στην εφετινή Premier League. Μοιραίος, για τη Γιουνάιτεντ, ο Μπρούνο Φερνάντες, λόγω της κάκιστης εκτέλεσης πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Άστον Βίλα έκανε αρκετά αισθητή την παρουσία της, με τις ευκαιρίες των Γουότκινς και Τάργκετ. Πιο μεγάλη από όλες τις ευκαιρίες, αυτή του Τάργκετ, που βρέθηκε φάτσα με την εστία, αλλά απέτυχε να σκοράρει.

Τρομερό ενδιαφέρον είχε το δεύτερο ημίχρονο, αφού ο σύλλογος του Μπέρμιγχαμ δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Σμιθ φαινόταν αρκετά πιο σοβαρή και έτοιμη για το αποτέλεσμα, απ’ ότι οι παίκτες του Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός, πέρα από τον Λουκ Σο στο πρώτο μέρος, έχασε και τον Μαγκουάιρ με τραυματισμό και είδε τον Χάουζ στο 88ο λεπτό με… την πλάτη μπροστά από τον Καβάνι να σκοράρει για το 1-0! Στις καθυστερήσεις, ο σκόρερ παραλίγο να γίνει μοιραίος κάνοντας χέρι στην περιοχή, ο Μπρούνο Φερνάντες αστόχησε από την άσπρη βούλα και η Άστον Βίλα έφυγε από το Μάντσεστερ θριαμβεύτρια.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Μαγκουαΐρ (67′ Λίντελοφ), Βαράν, Σο (34′ Νταλότ), Γουάν-Μπισάκα, Πογκμπά, Γκρίνγουντ, Φρεντ, Φερνάντες, ΜακΤόμινεϊ (82′ Καβάνι), Ρονάλντο

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Τάργκετ, Κόνσα, Μινγκς, Χάουζ, Ντάγκλας Λουίς, ΜακΓκιν, Ράμσεϊ (86′ Άρτσε), Γουότκινς, Ινγκς (78′ Μπουέντια) 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ