Η εμφάνιση και η νίκη με την Ανόρθωση σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις της «ελαφράς ταξιαρχίας» που έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ένα σενάριο όμως που πίστευαν από την αρχή στην ομάδα, γνωρίζοντας τις δυνατότες που υπάρχουν.
Ωστόσο, από την επόμενη κι όλας μέρα του αγώνα ο Λιάσος Λουκά έστρεψε την προσοχή των παικτών στο ερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΕΝΠ που θα γίνει την Τετάρτη. Στόχος φυσικά είναι να προχωρήσει ο Άρης στο θεσμό, με τον Κύπριο τεχνικό να ετοιμάζει και αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές.
Άλλωστε, στο πρωτάθλημα έρχεται ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό το Σάββατο. Ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδηθεί, για να μην πάει… χαμένο το σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στην «Κυρία». Αυτό τονίστηκε από την τεχνική ηγεσία, που βλέπει βήμα-βήμα τις υποχρεώσεις της ομάδας της Λεμεσού.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, έμεινε εκτός τελευταία στιγμή ο Μονέ Πακέ. Ο ακραίος επιθετικός, ταλαιπωρήθηκε από ένα ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό στην προπόνηση πριν τον αγώνα και προτιμήθηκε να μείνει εκτός, προληπτικά. Αναμένεται να είναι διαθέσιμος πάντως για τη δύσκολη έξοδο στο «Δασάκι». Εκτός παραμένουν οι Σλόγκαρ και Πάμπικα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κύπρος Εγγλέζος