Συνέχεια στις επιτυχίες θέλει να δώσει η Ανόρθωση, η οποία αναμετράται στις 19:00 (Cytavision Sports 1) με τον Άρη στο Τσίρειο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Το έργο της «Κυρίας» μόνο εύκολο δεν είναι αφού απέναντι της, θα έχει ένα υπολογίσιμο αντίπαλο με ποιοτικές μονάδες. Η εμφάνιση κόντρα στον Εθνικό, όμως σημασία έχει ότι ήρθε το ζητούμενο, κάτι που είναι και ο ξεκάθαρος στόχος και στο αποψινό ματς.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αμπαρτζουμιάν.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα επιλέξει για τρίτο σερί παιχνίδι, τους ίδιους που αγωνίστηκαν με Παρτιζάν και Εθνικό.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια. Στα δύο άκρα της άμυνας, θα κινούνται οι Κορρέα (δεξιά) και Κορέια (αριστερά), ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Αραγιούρι και Ρισβάνης. Στο χώρο του κέντρου, ο Αρτυματάς έχει δεδομένη τη θέση του αφού βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Από κει και πέρα, για τις υπόλοιπες δύο θέσεις υπάρχουν αρκετές επιλογές με τους Χουσμπάουερ, Πόποβιτς, Μπουσουλάτζιτς και Νινούα να είναι οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν επιλογές για τον Τιμούρ Κετσπάγια. Τρεις ποδοσφαιριστές (Χριστοδουλόπουλος, Ουάρντα και Ντέλετιτς) διεκδικούν και τις δύο θέσεις στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ερωτηματικό αποτελεί και η επιλογή για τον επιθετικό. Ο Ρουσιάς ήταν βασικός στα δύο τελευταία παιχνίδια, ο Λάφερτι επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Δόξα, ενώ όσο περνούν οι μέρες ο Κατσαράβα φτάνει σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Θυμίζουμε ότι ακολουθούν τα παιχνίδια με Γάνδη (Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου) και ΑΠΟΕΛ (Κυριακή 3 Οκτωβρίου) και είναι λογικό να είναι και αυτά στο μυαλό του Τιμούρ Κετσπάγια, όσον αφορά τη διαχείριση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ανδρέας Ανδρέου