Το μήνυμα του Κύπριου προπονητή στους ποδοσφαιριστές, ήταν απλό και περιεκτικό. Συγχαρητήρια για την πρόκριση, αλλά και υποχρέωση να γίνουν καλύτεροι στο επόμενο ματς, το οποίο θα είναι όπως επισήμανε, πολύ πιο δύσκολο.
Υπολογίζει και πολύ την ΠΑΕΕΚ ο Σωφρόνης και ξέρει ότι η δική του ομάδα θα χρειαστεί να βελτιώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι της, προκειμένου να πετύχει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Αναφορικά με το πλάνο του, θα περιμένει μέχρι και την προπόνηση της Κυριακής, για να δει το βαθμό ετοιμότητας κάποιων παικτών, με το μυαλό του να είναι περισσότερο στραμμένο στον Κβιλιτάια.
Ο Γεωργιανός είναι μεν καλύτερα, αλλά νιώθει ακόμα ενοχλήσεις. Δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του αν δεν είναι 1005 έτοιμος.
Έχει άλλωστε και λύσεις για να καλύψει πιθανή απουσία του. Είτε με δίδυμο Νατέλ και Μάγκλιτσα, όπως άρχισε με τη Νέα Σαλαμίνα, είτε ακόμα και δίδυμο Νατέλ- Ντογκαλά με τον τελευταίο να έδειξε ότι…ξυπνά από τον αγωνιστικό λήθαργο, όπως τον είδαμε στον χρόνο που αγωνίστηκε την περασμένη Τετάρτη.
Θα αποφασίσει επίσης αν θα διατηρήσει το 3-5-2, κάτι πολύ πιθανόν και αν στην 3άδα της άμυνας, παραμείνουν οι Σάβιτς-Καρώ-Πολυκάρπου. Έχει και την επιλογή να κάνει κεντρικό αμυντικό τον Λουντέμο, στην περίπτωση που επαναφέρει δίδυμο Νταουσβίλι-Σόουζα στη μεσαία γραμμή.
Είναι στη διάθεση του και ο Οκριασβίλι, ο οποίος σε πιθανό 3-5-2 μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τους δύο φορ και να πάρει τη θέση του Ντανίλο.
Έχει επιλογές για να καταλήξει σε μία καλή 11άδα και πλέον αναμένεται η απόφαση του, εν όψει ΠΑΕΕΚ.


ΡΑΦΑΕΛ ΣΑΝΤΟΣ: Θα προκύψει εξέλιξη με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, μετά την ατυχία του στο Τσίρειο. Συγκεκριμένα, λόγω του ότι θα είναι έτοιμος να παίξει μπάλα μεταξύ Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2022, αναμένεται να διαγραφεί από το ρόστερ τον Ιανουάριο για να αποκτηθεί άλλος κεντρικός αμυντικός.
Είναι κρίμα για τον Σάντος, ο οποίος μάλιστα έδειχνε να κερδίζει θέση στην 11άδα ενώ και το ΑΠΟΕΛ σκεφτόταν να ζητήσει από την Φλαμένγκο την ανανέωση της παραμονής του.
Θυμίζουμε ότι είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2020 με 2ετή δανεισμό. Τι θα γίνει μετά τη νέα εξέλιξη όμως, θα το αποφασίσει