Το βράδυ της Παρασκευής (18/08), η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League, επικρατώντας στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι της νέας χρονιάς με 2-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, χάρη σε τέρμα του Γουντ στο 89ο λεπτό.
Με το καλοκαιρινό μεταγραφικό «παράθυρο» να κλείνει σε λίγες ημέρες, η Νότιγχαμ σκοπεύει να κινηθεί δυναμικά στην αγορά ώστε να προσθέσει τις τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ της και να δυναμώσει την ανασταλτική της γραμμή.
Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη φέρεται να εξετάζει σοβαρά τις περιπτώσεις των Αργεντινών, Γκονζάλο Μοντιέλ και Νικολάς Ντομίνγκεζ!
Ο πρώτος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας της Σεβίλλης από το 2021, ωστόσο, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά θέλει να αποχωρήσει από τους Σεβιγιάνους αφού δεν βρίσκει τον χρόνο που επιθυμεί.
Από την άλλη, ο Νικολάς Ντομίνγκεζ αγωνίζεται από το 2019 στην Ιταλία με τη φανέλα της Μπολόνια, με τον 25χρονο αμυντικός χαφ να αποτελεί εδώ και χρόνια βασικό «γρανάζι» των «ροσομπλού».