Η νίκη της Ίντερ με 2-0 κόντρα στην Έμπολι ήταν η 100η του Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο των Μιλανέζων. Ο Ιταλός προπονητής πήρε την θέση του Αντόνιο Κόντε το καλοκαίρι του 2021, αφήνοντας τον πάγκο της Λάτσιο, που ήταν από το 2010 σε μικρότερα τμήματα και από το 2016 στην πρώτη ομάδα.

Ο προπονητής των «νερατζούρι» ανέλαβε την ομάδα ως πρωταθλήτρια και κατάφερε να διεκδικήσει τον τίτλο την πρώτη του χρονιά, ωστόσο η Μίλαν ήταν αυτή που «έκοψε» πρώτη το νήμα. Την δεύτερη του χρονιά στο Μιλάνο έμεινε από νωρίς εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, αφού η Νάπολι έδειχνε από νωρίς να μην έχει αντίπαλο εντός συνόρων, αλλά έφτασε την ομάδα του μία ανάσα από την κατάκτηση του Champions League. Εκεί ηττήθηκε στον τελικό της Κωνσταντινούπολης από την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ρόδρι να σκοράρει το 1-0 που έμεινε ως το τέλος.

Την τρέχουσα σεζόν μπορεί να αποκλείστηκε από την φάση των «16», στα πέναλτι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στη Serie A ωστόσο έχει μετατρέψει την κούρσα του τίτλου σε … κούρσα για ένα άλογο. Η Ίντερ βρίσκεται αυτή την στιγμή στο +14 από την δεύτερη Μίλαν και ψάχνει 3 νίκες, στις εναπομείναντες 8 αγωνιστικές που απομένουν, για να κατακτήσει και μαθηματικά το «Σκουντέτο».

Ο Ιντζάγκι έχει ήδη πανηγυρίσει δύο Κύπελλα Ιταλίας, το 2022 και το 2023, αλλά και τρία Σούπερ Καπ σε ισάριθμες χρονιές που κάθεται στον πάγκο των «νερατζούρι», με το τελευταίο να είναι φέτος, απέναντι στην Νάπολι.