Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Για την πρεμιέρα: «Η ομάδα είναι έτοιμη για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Εθνικό. Είναι αντίπαλος που δεν μπορεί ναυ υποτιμηθεί, αποτελείται από έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές. Ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας και μαζί με τον κόσμο μας θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε».

-Για τον κόσμο: «Έχει ανεβάσει στροφές στη διάθεση των εισιτηρίων. Αναμένουμε ένα γήπεδο αν όχι κατάμεστο, σχεδόν γεμάτο. Είναι μεγάλη η…δίψα του κόσμου. Στα διαρκείας ξεπεράσαμε τις 4000, αν προσθέσουμε και τα θεωρεία πολυτελείας είναι κοντά στις 4500 αλλά μπορούμε για μεγαλύτερο αριθμό».

-Αν είναι εφικτό να αρχίσει με τέσσερεις νίκες λόγω προγράμματος: «Στόχος μας είναι να νικήσουμε τον Εθνικό. Αν είναι καλό το πρόγραμμα θα φανεί στο γήπεδο. Έχουμε την ομάδα να κοντράρει τον οποιονδήποτε αντίπαλο, αυτός είναι ο στόχος μας».

-Αν θα υπάρξει επιπλέον ενίσχυση: «Με το παράθυρο να κλείνει στις 15 Σεπτεμβρίου, κρατάμε τις κεραίες ανοικτές, σε συνδυασμό και με τις πιθανές αποχωρήσεις. Δεν μπορώ να πω αν υπάρχει κάτι προχωρημένο».

-Για τα αγωνιστικά: «Ο τραυματισμός του Κάργα δεν είναι τόσο σοβαρός όσο φάνηκε, δεν υπολογίζεται για αύριο. Υπάρχει το θέμα με τον Καστέλ, θα δούμε αν θα είναι στην αποστολή, το ίδιο ισχύει για Γκασαμά και Τσίκο, είναι θέμα του προπονητή αν θα τους αξιοποιήσει. Υπάρχει και η περίπτωση Τιουνέ, ένας κανονισμός στη Γαλλία μεταφέρει τις ποινές και τις κίτρινες κάρτες και γι’ αυτό θα τον στερηθούμε στην πρεμιέρα».

-Για Χρυσοστόμου-Αρτυματά: «Πέρυσι o Ανδρέας ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα. Δυστυχώς η ταλαιπωρία του συνεχίζεται, όμως είναι δυνατός χαρακτήρας και κάνει τον αγώνα του για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, αλλά θα πάρει μήνες. Ο Αρτυματάς θα επιστρέψει μέσα στο 2024».